Över 1130 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1133 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 50%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2022-04-10 | Tipsar, Mat

I samarbete med Hemköp.se

En härlig morgon

Hej! Solen skiner och jag har vårkänslor trots det varierade vädret nu i april månad. Jag har bestämt mig för att få igång rutinerna nu inför sommaren och en viktig del för mig är frukost. Här nere kommer mina tips för bästa starten på dagen.

Vad innebär en härlig morgon för dig?

Alla har olika definitioner av vad en härlig morgon är. För mig finns det vissa saker som gör att min morgon blir lite extra härlig och för att jag kan fortsätta dagen på bästa sätt.

  1. Vakna efter 8 timmar sömn. För mig är det viktigt att jag går och lägger mig i tid så jag får tillräckligt med sömn för att min dag därpå ska bli bra.
  2. Ta en promenad på 30 minuter är något som jag älskar att göra på morgonen. När jag får frisk luft i lungorna och några steg i benen så får jag massa energi inför dagen.
  3. En snabb dusch! Sköljer av mig i kallt vatten och därefter smörjer jag i kroppen i någon härlig bodylotion. Gärna denna HÄR.
  4. Lyxigt frukost, ja tack! Jag älskar att unna mig en god frukost som jag kan äta framför nyhetsmorgon samtidigt som jag funderar på vilka kläder jag ska ha under dagen. Handla dina varor på hemköp.se och få återbäring tillbaka.
  5. Sätter igång radion som jag har igång när jag sminkar mig och fixar det sista innan jag ska åka in till kontoret.

En lyxig frukost för mig kan bland annat vara havregrynsgröt med en lyxig topping. Det är en av sakerna jag behöver för att få till en härlig morgon. Det där lilla extra gör att det ska gå från en tråkig rätt, till något jag gärna äter fler gånger på en dag.

Koka havregrynsgröt, jag gör på ca 1 dl havregryn och 2 dl vatten + lite salt. Till den steker jag en banan i kokosolja, på med lite valnötter och avsluta med lite flytande honung. Det steker jag ihop i några minuter och sedan toppar jag gröten med det, kokosflakes + havremjölk. Helt gudomligt gott!

Fyll kylen med saker som gör att du kan skapa en lyxig frukost på morgonen. Kanske gör du gröt med lyxig topping som jag gjort, eller så har du en annan favorit? Gör det enkelt och handla för hela veckan på Hemköp och få samtidigt återbäring! Hur bra att man kan få pengar tillbaka när man handlar mat?

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu