Över 980 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 984 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Lyko.se

Få bort dina gula toner i håret!

 

Att känna sig snygg i håret gör mycket för hela din outfit och look. För min del med blont hår har jag alltid velat få bort de gula tonerna i håret. Jag tycker den kallare tonen är mycket snyggare. Problemet är att jag inte vill gå till frisören hela tiden då det sliter mycket på håret och det är dyrt. Ett tips som du kan göra hemma är att använda silver-schampo, men inte vilket schampo som helst. Schampot som jag kommer tipsa om gör mirakel! Detta schampot funkar även för dig med brunt hår men som vill ha en kallare ton eller för dig som har ljusa slingor men vill ha en kallare ton på slingorna.

Fudge har räddat mitt hår! Jag tar i det i blött hår och låter det verka med en  handduk på huvudet i mellan 5-20 min beroende på effekt. Därefter lägger jag i silver-balsam eller en vanlig inpackning för att få håret lent och skönt. Tips på en härlig inpackning finns HÄR. Förpackningarna finns både i mindre och större format beroende på hur ofta du kommer använda den eller du kanske vill ha med dig en mindre på resan? Den mindre förpackningen hittar du HÄR! 

Du hittar Schampot HÄR och balsamet HÄR eller paketet HÄR! Kommentar gärna vad ni tycker om ni redan använder det eller kommer testa det! Detta finns hos Lyko som alltid ger bra återbäring på ditt köp. Förutom hårvård finns även en uppsjö av make up och annat härligt. Kanske den perfekta julklappen? På tal om julklapp. Snart kommer ett härligt inlägg med julklappstips.

Följ mig på instagram: raagna eller bloggen ragnajonasdotter.com 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu