Över 860 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 865 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2018-09-24 | Tipsar, Mat, Träning

Inlägg i samarbete med Bodystore

FRUKOSTTIPS OCH 25% PÅ VITAPRANA!

Hej på er! Så här i början på en ny vecka när vi vill komma in i rutiner efter helgen igen tänkte jag passa på att tipsa om en bra och mättande frukost som jag åt häromdagen. Nästintill alla dagar består av en skål med havregrynsgröt- men med olika topping tröttnar jag ALDRIG!

Havregrynsgröt med mjölk, banan, krossade hasselnötter, gojibär och  mandelsmör från Vitaprana HÄR (klick!!!)

Har ni testat mandelsmör på gröten? Jag har tidigare bara haft jordnötssmör på min, men ibland behöver man variera sig för att inte tröttna. En god och fräsch smak av sötmandel som gjorde det lilla extra på gröten!

 

Mandelsmöret från Vitaprana är 100% ekologiskt. Har 100% naturliga råvaror och lämplig för veganer. När du väljer Vitapranas produkter väljer du varor som är fria från socker, sötningsmedel, färg- och smakämnen och i de flesta fall även fria från soja, gluten och laktos för att göra det möjligt för alla att välja ett naturligt och gott alternativ. Vitaprana har kosttillskott och livsmedel som är gjorda på rena råvaror med naturens egna näringsämnen och smaker.

 

 

Nötter innehåller bra fetter!

När jag väljer mandelsmör från Vitaprana vet jag att jag får en produkt som innehåller 100% naturliga råvaror och är fri från socker. Förutom som topping på gröten kan mandelsmöret vara gott gott att bre på ett par riskakor och toppa med banan. Eller blanda ner i en smoothie eller som en ingrediens i rawballs.

Den här veckan har Bodystore 25% på alla produkter från Vitaprana. Det finns allt från vitaminer och mineraler, till raw bars och växtbaserade proteinpulver. Välj Vitaprana, välj ett alternativ som gör gott både för din kropp och vår miljö.

Glöm inte handla via Refunder och få 6% återbäring på ditt köp!

 

 

Mina sociala kanaler
Instagram: bergevievelina
Blogg: nouw.com/bergevievelina

 

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu