Över 1070 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1074 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2021-11-22 | Tipsar

I samarbete med Fyndiq, kampanj v.47.

Fynda hos Fyndiq.se

Fynda smart på BLACK WEEK!

Hur kommer du fynda på årets Black Friday week? Jag har gjort en lista med flera saker som jag spanat på ett tag, flera av dessa hittar jag hos Fyndiq. Just nu har Fyndiq dubbel återbäring om du shoppar via Refunder, hur grymt?

Du hittar de senaste från ett flertal kategorier. Allt ifrån saker till hemmet, leksaker, mode och elektronik.

Varför inte passa på att köpa julklappar till vänner och familj? Eller unna dig något som du spanat på länge? I dagens inlägg får ni tips på flera heta produkter som du hittar hos Fyndiq. Hos Fyndiq kan du shoppa allt och lite till, med grymt pris och återbäring på toppen! Här nere kommer lite tips på produkter och kategorier som du kan shoppa, och glöm inte DUBBEL ÅTERBÄRING hela veckan!

Något som verkligen alla behöver är en reflekterande väst med extremt hög synlighet, den finns HÄR. Perfekt nu när det är beckmörkt ute! Jag som älskar att ta kvällspromenader behöver verkligen en sådan reflexväst för att vara säker i mörket. Escada Miami Blossom, sommardoften alla ungdomar vill ha, inte sant? HÄR hittar du den. Den doften är verkligen definition av sommar! Produkten som minskar ansiktsödem och hjälper din hud att se frisk ut hittar du HÄR, det perfekta lilla kittet om du frågar mig. Perfekt till syrran, vännen eller mamman!

En stilren snygg riktigt stål korthållare med 6 fack och kapacitet för ca 8 kreditkort HÄR. Perfekt att ge till sin kille i julstrumpan på julaftons morgon. Ordning och reda… box för dina klockor hittar du HÄR. Att ha sina klockor och smycken i bra förvaring ger dig en bättre överblick över vad du har. Gjutform för att skapa dina egna personliga ljus HÄR. Älskar verkligen allt som har med att pyssla att göra. Fint barset i rostfritt stål i 10 delar HÄR. Ge den tillsammans med en god dryck och ett drink recept? Skärmskydd av härdat glas HÄR och mycket mer tillbehör till mobilen.

Gå nu in på Fyndiq och hitta dina favoriter! 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu