Över 910 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 910 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2021-01-11 | Mode

Detta inlägg är sponsrat av Filippa K, H&M och Zalando.

Fynda höstens plagg på rea!

Nu är reorna i full gång och det är så mycket snygga plagg som man kan fynda till bra pris. Själv brukar jag satsa på någon ny kappa eller något roligare plagg som man verkligen vill unna sig själv, men som man kanske inte vill köpa till fullpris. Alla plagg jag länkar kan du shoppa och få återbäring via Refnder såklart.

Fynda rätt!

Här kommer en beskrivning av plaggen jag bär på bilderna.

Kappa från Filippa K HÄR, finns i flera fina färger. Själv har jag den i svart och mörkgrönt också.  Jag tycker det är perfekt att shoppa kappor och lite dyrare plagg när de är på rea vilket den grå och gröna är. Det är ett riktigt fynd! Rutig kjol, liknande hittar ni HÄR & även en superfin HÄR i från H&M. Skjorta jag har kommer från SAND och är i skinnimitation, den hittar ni HÄR. Även den är på Rea vilket är ett riktigt kap!  Kängor från dr martens. Lätt mina mest använda skor HÄR.

Shoppa tidlösa plagg!

Jag tycker man ska satsa på att fynda främst tidlösa plagg om man vill handla när det är rea. Tidlöst kan klart betyda lite olika, men plagg som man känner att man kan ha länge och bära år efter år. Det kan vara en snygg väska, en svart klänning i spets eller en kappa.

  • Jackor eller kappor som är lite dyrare till ordinarie pris är något som jag alltid letar efter när det är rea. Som jag nämnde tidigare har jag köpt ett par Filippa K kappor vid denna tiden av året. Men du kanske är ute efter en dunjacka eller den perfekta skinnjackan för våren. Kolla runt och jämför på flera sidor.
  • Skor! Även detta tycker jag man kan fynda till bra pris under rea-perioder. Varesig det är kängor, sneakers eller klackar kan du göra bra fynd.
  • Väskor och accessoarer. Sådana du kanske spanat in länge men inte köpt. Ett halsband som lyfter outfiten till en ny nivå? Varför inte.
  • Annorlunda plagg. Detta kanske går emot det jag skev om att köpa tidlösa plagg, men om man är en person som tycker om att ha lite annorlunda plagg i kanske form, material eller annat så är det nu man ska slå till. Exempel kanske är en skinnskjorta som den jag har på bilden. En klänning full med volanger men som du känner att du kommer vilja ha i år framöver.

För mer inspo: Följ mig på Instagram under @raagna !

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu