Över 980 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 984 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-01-03 | Tipsar, Mode

I samarbete med Ellos och H&M

Fynda på rean och toppa med återbäring!

Vet ni? Det absolut bästa med Refunder är att man ALLTID kan köpa sina saker med återbäring, även när det är rea! Nu är mellandagsrean i full fart och det är inte en dag försent att hitta dina favoriter för våren. Men du ska inte köpa för att det är billigt, utan köp saker du kommer ha användning för framöver. Jag har klickat hem en fest-klänning från ELLOS på dunderpris. Den hittar du HÄR och jag är även på jakt efter ett par snygga skor.

Det är nu du ska lägga lite extra tanke på att hitta något som varit lite dyrare men nu är till bra pris. Att fynda lite lyxigare plagg är perfekt att göra på rea! Här nedan börjar vi med lite premium quality plagg från H&M som nu är till sänkt pris. Plagg som passar lika bra året runt (förutom kappan om vi får 30 grader i sommar såklart hehe)!

Kappa i premium kvalitet HÄR/ En krispig vit skjorta till dunderpris finns HÄR/ Trendiga röda mocka-pumps HÄR/ Lyxig sidentopp som jag gärna haft i garderoben HÄR/ Polotröja i Kashmir HÄR/

Nu kommer lite festkläder som är perfekt att fynda på rean! Som jag nämnde tidigare har jag beställt en klänning inför ett vinterbröllop. Redan nu kan man tänka på midsommar.. studenter.. bröllop.. och andra festligheter som kommer under året. Alltid kul att ha något lyxigare när man klär upp sig.

HÄR hittar du den perfekta blå festklänningen som passar lika bra på höst och vinter som sommarens långa kvällar & HÄR hittar du samma men en ljusgrå ton/ Röd klänning med spets HÄR/ Gul dröm HÄR/ Maxiklänning HÄR/ En svart enkel skönhet HÄR/ Baby-blue HÄR/

Följ mig på instagram för mer inspo: raagna

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu