Över 1080 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1087 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2020-02-03 | Tipsar, Mode

I samarbete med Eton, Liveit, Lyko, Elon, Euroflorist och Idealofsweden!

Gåvan till alla hjärtans dag!

Nu har första månaden i det nya året passerat och vi är snart inne i den gråa månaden februari. Men, det finns något som lyser upp tillvaron och det är ALLA HJÄRTANS DAG. En dag som är älskad och hatad av många, en dag som kan innebära ångest men också kärlek och glädje. Jag tycker alla ska se positivt på denna dag, njuta och unna sig något. En stor bukett blommor, ett nytt skal till mobilen, en god middag eller något annat du verkligen uppskattar.

Finns det något bättre än att göra någon annan glad?

Om du är i förhållande eller om du ska umgås med din bästa vän eller familj, gör något extra! Köp en fin gåva för jag lovar, det kommer uppskattas! Ni kan också göra något kul tillsammans, laga mat, baka, kolla på film, bio eller kanske gå på vinprovning?! Hos LiveIt hittar ni massa upplevelser ni kan göra tillsammans. Antigen på alla hjärtans dag eller som du kan ge bort och som ni sedan gör tillsammans ett senare tillfälle. HÄR finns upplevelser för två!

Jag har samlat lite olika saker som passar perfekt att ge bort eller unna sig till Alla hjärtans dag. Såklart får ni återbäring på alla produkter ni shoppar om ni är medlem hos Refunder. Om ni inte är de, bli det här!

Alla hjärtans dag tips för honom och henne!

Rosa skal HÄR/ Glittrigt skal HÄR/ Parfym Giorgio Armani Emporio. Because It’s You fångar de intensiva och djärva aspekterna av kärlek HÄR/ Nagellack från Essie HÄR/ Vem hade inte blivit glad för en GRYM hårfön? Jag är så nöjd med min hårfön från GHD, finns HÄR/ Foreo, någon som inte vill ha de? HÄR finns värsta lyxkittet! Blommor, jatack!! HÄR finns en urhärlig bukett att beställa.

Blått skal HÄR/ Svart skal HÄR/ Parfym från Yves Saint Laurent  HÄR ”En herrdoft som verkligen passar alla killar/män”/ En skäggtrimmer till den skäggige HÄR/ Skäggolja HÄR/ En skjorta från Eton perfekt för våren HÄR/

Raagna på Instagram!

Följ mig på Instagram under: raagna! och följ Refunder HÄR! 

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu