Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1097 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Lyko, kampanj gäller under vecka 10!

Ge din hy lyster med Glow Tonic!

Detta exfolierande ansiktsvatten berikat med ginseng och fruktos, tightar upp huden och ger en fastare känsla. Pixi’s omtalade och prisvinnande Glow Tonic är ett härligt ansiktsvatten med en peelande effekt som ger huden en strålande glow! Jag testade den igår och är helt såld. Den får verkligen bort allt skit från huden och ger en lyster, precis vad jag vill ha. Du hittar denna fantastiska produkt HÄR och just nu har Lyko höjd återbäring så passa på!

Användning:
Använd morgon och kväll på rengjort ansikte. Fukta en bomullsrondell med Glow Tonic och svep över ansikte, hals och dekolletage. Du kan även ta den i handplatan och värma upp produkten sen bara dutta in den för mer glow, när du tar den på bomullsrondell blir det mer exfolierande.

Alla har såklart lite olika preferenser när det kommer till produkter så nu tänkte jag även tips om några andra produkter från PIXI som ni hittar HÄR PIXI RETINOL TONIC/ HÄR PIXI ROSE TONIC/ HÄR PIXI GLOW MIST SPRAY/ HÄR PIXI VITAMIN WAKEUP MIST/ 

Jag har hört mycket gott om märket generellt och det finns fler produkter som jag gärna haft, man ska dock börja någonstans och ”glow tonic” är starten på min samling. Glöm inte att kolla in hela PIXI´s sortiment på Lyko! HÄR hittar du alla härliga produkter.

Glöm inte att följa mig på instagram under: raagna

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu