Över 980 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 984 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Åhlens, Lyko, Bangerhead.

Ge din hy lyster och glans!

Idag tänkte jag gå in på skönhetsspåret och tipsa om lite produkter som gör stor skillnad för din hy nu när det har blivit kallare ute. Självklart har alla helt olika hy och vissa produkter passar bättre och sämre än andra. Men grunden består och här tänkte jag visa lite produkter som jag testat och några jag hört väldigt gott om. Skönhet är en hel vetenskap då det finns en uppsjö av olika märken och prisklasser!

Var noga!

Var noga med att tvätta ansiktet och gör det morgon och kväll. Var extra noga när du använt smink. Några gånger i veckan kan du göra mask. Fuktmask eller en peeling. Preppa med serum och var nog med dag och nattkräm! En annan sak för bättre hy är att dricka mycket vatten, vilket är lätt att glömma när det inte är så varmt ute.

Clarins olja är perfekt för dig som känner dig torr nu när det blivit kallare ute. Detta är en klar favorit som jag tar i ansiktet innan jag går och lägger mig. Dagen efter vaknar man upp med glow! Du hittar den HÄR ! Denna oljan är lagom fet och går in i huden. Det bästa är att om jag har ett sår/ ruva från någon finne eller dylikt så repareras den fortare när jag använder oljan.

Peter Thomas Roth pumpkin enzyme mask är helt fantastiskt och den doftar så gott! En blandning mellan kanel, jul och pumpa. Med hjälp av sin AHA-syra peelas hyn och ger ett fantastisk glow. Hett tips som du hittar HÄR./ Bästa återfuktade krämen för ansiktet HÄR/ Rengöring för ansiktet! Jag använder det morgon och kväll, finns HÄR/ Estée Lauder omtalade serum som återuppbygger och förstärker huden HÄR/ Nattkräm, även denna skönhet från Estée Lauder HÄR/ En sleepingmask från Löwengrip! Perfekt med masker som kan vara kvar på hyn över natten, finns HÄR/

Följ mig på instagram: raagna eller blogg ragnajonasdotter.com 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu