Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 872 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2019-05-24 | Skönhet

Get the glow with L’oreal Paris

En av dem sakerna som är så himla bra med sommaren är att man får ett riktigt härligt ”G L O W”. Man känner sig alltid så fräschare och piggare! Tyvärr verkar dock sommaren komma sent i år, i alla fall här nere där jag bor i Karlskrona… Men som tur är går flyget till Milano nu på tisdag (28 maj) för min del. Det ska bli underbart och jag hoppas verkligen på mycket sol!

Men, som sagt, om man inte får så mycket sol är det perfekt att istället pigga up sig med lite ”glow på burk”. Det finns ju en hel del sminkprodukter som är till för just det här. Jag har bland annat provat lite från L’Oreal Paris sortiment och jag älskar dem! Så jag tänkte därför idag tipsa om mina två favoritprodukter. Båda går att köpa på bland annat Åhlens hemsida och så klart med återbäring om man handlar via Refunder! (3% ÅTERBÄRING)

Glow Chérie Highlighter  159:-

”Omedelbart uppljusande och återfuktande highlighter för en fräsch och välmående lyster i hela ansiktet. Jämnar ut och ger huden ett slätare intryck”.

Jag brukar lägga ett tunt lager i ansikten under min cc-cream alternativt blandar i lite direkt i cc-creamen.

Glow drops 189:-

”En highlighter i flytande form. L’Oréal Glow Mon Amour Droplets är berikad med kokosolja och hjälper dig att framhäva ansiktet bästa drag”.

Den här kan man också blanda i lite i sin foundation/bb/cc-cream. Jag brukar dock endast ta lite på kindbenet. Det blir verkligen sååå fint!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu