Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 872 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Apoteket.se! Kampanj v. 40

Hår och hy med glow!

Nu börjar det bli riktigt kallt ute och det syns på både hår och hy. Kallare tider kräver vårdande produkter med mycket fukt. Jag tänkte tipsa om bra produkter till bra pris som räddar mig under höst/ vinter. Denna veckan har apoteket dessutom en kampanj med Löwengrips produkter där ni får 25% rabatt vid köp av två produkter. Jag använder själv fler av dessa produkter och är så nöjd! Just nu har även apotektet.se höjd återbäring och du får 8% tillbaka på hela köpet, hur bra? Jag älskar att shoppa skönhet på apoteket.

Allt för håret!

När jag använt några favoriter bland annat hårmask och värmeskydd innna styling!

Satsa på vårdande schampo och balsam men glöm inte inpackningen! Att göra hårinpackning är vardagslyx på hög nivå. Här nedan kommer mina favoriter!

HÄR är en favorit-inpackning från Löwengrip som doftar rabarber och vanilj (enligt min uppfattning), HÄR hittar ni ett vårdande schampo som lugnar och stimulerar och HÄR finns ett balsam som passar till. Om du vill ha en inpackning över natten finns den HÄR, den reparerar och stärker håret! Förutom bra grundande produkter finns det ett härligt anti-frizz spary för slitna toppar HÄR, olja för lyster  HÄR och även värmespray som är ett måste vid styling av håret HÄR. Saltvattenspray för mer textur HÄR!

Hudens bästa vän, steg för steg!

Produkter som ger mig GLOW! Bland annat den ljuvliga misten!

Att grunda huden med en bas är viktigare än du tror. Det ger dig maximalt glow som håller dagen lång. Började med en axfolierande skrubb fortsätt med clenser, serum och sedan selftan droppar! Jag använder mig av face tan drops som är en brun utan sol för ansiktet. Droppar som du kan blanda i natt/ dagkrämen eller i ditt serum. Self-tan-drops HÄR/

GLOW Serum HÄR/ GLOW cleansing foam HÄR/ Hydrating natt mask HÄR/ Ansiktskräm HÄR/ Mist (perfekt att ha med i väskan och använda under dagen när man känner sig lite torr) HÄR/ Exfolierande skrubb HÄR/

Följ mig på instagram under: raagna eller på min blogg HÄR där ni får följa min tid i Milano!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu