Över 1020 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1020 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2019-04-06 | Tipsar, Mode, Skönhet

I samarbete med Lyko.se

Hårprodukter för hårälskare

Vi alla älskar väl att piffa upp håret och göra oss lite extra fina ibland?
Iallafall jag!

Jag vill idag tipsa er om produkter som jag själv använder när jag gör mig extra fin och dessutom så såg jag att Lyko har en väldigt bra deal just nu som ni bara måste gå in och kika på!

Erbjudandet gäller om 5% i återbäring och 2 för 199 kr på utvalda produkter ifrån Schwarzkopf  Osis+.  (Stolt huvudsponsor för produkterna och erbjudandet är Let’s Dance)


Schwarzkopf Osis+ Volume up (250ml)

Schwarzkopf Osis+ Volume up (250ml)

179 kr

Ett hårspray som håller vad den lovar. Detta spray ger hög volym samtidigt som den inte gör håret stelt utan behåller sin naturliga känsla och rörlighet vilket passar väldigt många.


Schwarzkopf Osis+ Freeze 300ml

Schwarzkopf Osis+ Freeze (300ml)

179 kr

Detta spray kan du spraya på nygjorda lockar innan du borstar ut dem, det ger en väldigt fin volym och jag själv är väldigt nöjd med detta spray och märke över lag. Effektivt skydd mot fukt och UV-strålar.Schwarzkopf Osis+ Blow & Go 200ml

Schwarzkopf Osis+ Blow & Go (200ml)

179 kr

Ett perfekt spray för den som ofta får lite frissigt hår när det gör t.ex lockar eller bara plattar och stylar håret. Sprayas på handukstorkat hår före föning. Innehåller dessutom värmeskydd för att inte skada ditt hår.


Schwarzkopf Osis+ Damped 200ml

Schwarzkopf Osis+ Damped (200ml)

179 kr

Ett spray som ger glans, som håller sig som du önskar. Ger en wet-look effekt. Forma som du vill, passar perfekt för bakåtkammat hår, den så kallade backslick looken.Shoppa enkelt och tryckt genom Refunder och det är du i slutändan som får njuta av allt det goda!

Kika gärna in på min instagram:
@ecarlbrant

Kramar Elihn

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu