Över 1000 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1003 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-02-26 | Mode

Hårtrenden 2019

En trend som allt fler anammar är att knyta scarfen i håret, eller ha stora toffsar med mycket tyg i silke eller sammet. Även stora och många klämmor! Jag ÄLSKAR trenden och kommer köra mycket på den i vår. Att få lite mönster och färg i håret kan pigga upp hela din outfit. Förutom att sätta den i håret kan du knyta den på väskan eller använda den som bälte om du har en längre variant. Nu ska du få lite tips på min favorit-accessoarer till håret. Dessa nedan är i olika prisklasser och bara några av alla snygga som finns.

Beige i satin HÄR/ Svart botten med hjärtan HÄR/ Plisserad scarf HÄR/ Ljusblå med ormmönster HÄR/ Ljuslila HÄR/ Rosa med ormmönster HÄR/ Randig HÄR/ Hårsnoddar HÄR/ Klämma HÄR/

Här ser ni lite inspiration på hur ni kan sätta upp håret tillsammans med en scarfs. Allt ifrån att fläta in den i håret till en slarvig knut mitt på huvudet. Du kan ge det en mer romantisk eller tuff prägel. I vår och sommar kommer jag köra på färgglada scarfs där jag sedan kan plocka upp färger i kläderna för att det ska matcha. Blir ni inte sugna på att testa?

Åhlens och Lindex är två butiker som har många fina scarfs, hårband och snoddar som är perfekta för håret. Dessutom med bra återbäring!

Följ mig på instagram under raagna för mer inspiration!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu