Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1097 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Håruppsättning med hårklämman!

Hej! I dagens inlägg kommer ni få tips årets snyggaste accessoar, hårklämman! En trend som kommit och håller i sig. Såklart får ni återbäring  via Refunder på alla produkter jag länkar. Nelly.com har så många snygga hårklämmor!

Hårklämman för alla tillfällen!

Vill du göra en snygg uppsättning? Du hinner inte lägga så mycket tid på håret? eller du vill pigga upp frisyren med en färg?

Att sätta en hårklämma är snabbt, smidigt och snyggt! Det finns många olika stilar, färger och storlekar så de passar för alla möjliga frisyrer. Jag tycker det är snyggt att ha en lite preppy klämma full av strass och detaljer i en mer slarvig uppsättning. För en lite ”finare” och mer noggrann uppsättning tycker jag det är snyggt med en enkel eller cool klämma. Att jobba med kontraster är det som jag tycker om mest, som jag alltid säger ”klä upp och klä ner” olika plagg och accessoarer du har i garderoben är nyckeln till looken som jag ofta är ute efter.

HÄR är en rosa klämma med glitter i olika färger. HÄR är en mörkbrun/ gul klämma med strax . HÄR är klämman som jag har i håret på bilden. Letar du efter en rosa med strass? HÄR har vi den, så himla fin. HÄR är en klämma i lavendel och rosa. Lite coolare klämma i blått och svart, HÄR.

Lite inspo från pinterest.

Ett perfekt sätt att använda klämman är att bara sätta bak luggen men fortsätta ha håret utsläppt. Ett annat sätt är att sätta upp hela håret, vilket jag brukar göra. Det tar verkligen 1 minuter på morgonen att göra en sådan uppsättning, men samtidigt blir det snyggt och lite kul med en härlig färg i håret.

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu