Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1091 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2021-08-26 | Tipsar, Mat

Hello FRESH!! Hälsosam mat levererat till dörren!!

Hej på er godingar!

Just nu får du 100 kr extra rabatt på matkassar ifrån Hello Fresh!

psst… smarriga maträtter finns längre ner i inlägget…

Måste tipsa om en fantastisk tjänst som heter Hello Fresh, några av er vet säkert redan vad det är och för en del kanske detta ä helt främmande. Hur som helst så är detta något jag bara måste dela med mig av!

Hello Fresh är ett företag som levererar hälsosamma matkassar hela vägen hem till dörren. Vi har handlat av Hello fresh nu i 12 veckor och vi får på lördagar hem mat för en hel vecka. Varje låda innehåller alltså matpåsar, i en matpåse ligger allting som behövs för att göra just den maträtten som du har valt. Till varje påse får du ett receptkort så att du vet exakt hur det är tänkt att tilläga den maträtten. Smart va?

Jag och min sambo väljer varje vecka vilka maträtter som vi vill ha från ett stort sortiment. Vi väljer alltid bort fläsk, då ingen va oss äter det. Vi väljer mestadels nötkött eller helt vegetariskt, det skiljer sig lite från vecka till vecka. Jag vill också bara lyfta att vi äter väldigt mycket bättre nu med Hello Fresh än vad vi gjorde tidigare, detta gör att vår kropp och knopp mår bättre, man orkar mer, hyn blir bättre. Vi får i oss allt som vi behöver och äter enligt kostcirkeln varje dag. Kolla in dessa maträtter!

Såhär ser Receptkorten och påsarna ut. På påsarna ser ni en färgad cirkel som har en unik färg och på receptkortet så ser du samma cirkel med samma färg då vet du att dem två hör ihop, så när det är dags för den påsen att bli tillagad så tar du fram receptkortet med samma färg, sedan är det bara att börja laga!

Ge er in på hemsidan HÄR! Där får du själv utforska om detta är något för dig! Hoppas att du hittar något som faller dig i smaken!

Kraaaaaam

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu