Över 1070 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1073 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-04-22 | Tipsar, Inredning

Hitta allt för din uteplats!

Våren är officiellt här!

Solstrålarna värmer ordentligt och allt man vill är att både njuta av morgonkoppen med kaffe på balkongen och grillmiddagen med vännerna ute på altanen. Ladda upp med värmande filtar, mysig belysning och massor av gott att äta och njut av musiken du gillar eller av att se barnen hoppa hage på uppfarten. Här kommer tipsen på inredningen till både balkongen och altanen, inspiration till dekorationer och massor av härliga uteaktiviteter för barnen.

Inred för heldagar på balkongen

Skapa din egen atmosfär på din balkong! Med nya stolar + bord som både är bekväma och snygga. För att lätta på det svart/gråa tycker jag denna jutematta är så snygg. Tillsammans med pom poms som kan hänga fritt så blir det lite mjukare!

Lite grönt går heller aldrig fel. Har du inte gröna fingrar så kan du köpa detta fina olivträd. Om du istället vill passa på och odla egna kryddor eller blommor så tycker jag att detta planteringsbord passar perfekt.

Balkonghäng står såklart på schemat även detta år! Om det blir lite kyligare så kan en filt vara bra tillsammans med en solcellslykta som kan ge ljus. Häng på balkongen blir inte heller detsamma om man inte lyssnar på musik, denna högtalare från JBL är en absolut favorit som följer med överallt när det är varmt ute.

Trädgårdsmys med hela familjen

Trädgårdar är ju livet på sommaren! Pimpa upp den för den nya säsongen med denna snygga soffa + bord och puff för att göra det bekvämt. Har du möjlighet att få lite ljus i trädgården så är denna lampa och ljusslinga perfekt. Något grönt är även fint i trädgården, denna dadelpalm från Wexthuset tillsammans med krukan från Jotex blir en bra kombo att ha bredvid din soffa. Blir det kallt om kvällarna passar en filt bra att ha nära till hands, denna matchar även soffan!

Att grilla är ett måste nu under sommaren, letar du efter en ny så har Weber många att välja på. Till exempel denna Master-Touch kolgrill som blir ett bra tillägg istället för den vanliga svarta grillen. 

Alla måsten för lek och bus

Barnen behöver ju också saker att hitta på utomhus. En studsmatta är ju perfekt för ena hörnan av trädgården eller denna trägunga. För de mindre barnen så kan detta Aqualand vara något, perfekt om det är riktigt varmt ute att få leka med vatten.

För barnen som vill springa så är basket ett roligt sätt att aktivera sig på och för de lugnare barnen så kan gatukritor vara ett bra sätt att få komma ut lite under sommaren.

För kvällarna med familjen så är kubb ett givet spel under sommaren tycker jag. Samla familj, vänner, ovänner eller grannar för att få ut det mesta av grillkvällen!

Njut av solen nu!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu