Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 872 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Kronanapotek, Nordicfeel,

Hitta rätt skönhetsprodukter

Jag tycker det kan vara väldigt svårt att hitta bra skönhetsprodukter och flera gånger vet jag inte vilket pris jag ska lägga mig på för att det ska vara värt pengarna. Det finns ju exempelvis foundations mellan 70-1000kr vilket är ett brett spann. Därför tycker jag det är bra när man får tips om produkter som faktisk är bra i förhållande till pris, högt eller lågt. Refunder har flera bra samarbetspartners där du kan shoppa smink och få återbäring! Jag tycker också att mycket smink på nätet är betydligt billigare än i butik. I detta inlägg tipsar jag om produkter som har höjd återbäring denna veckan! 

Så hittar du rätt skönhetsprodukter!

Läs om produkterna, hur beskrivs dem! Ska produkten ge volym, lyster eller någon annan egenskap som du letar efter? Kolla på Reviews (exempel dem jag ger er i detta inlägget men också på hemsidan du shoppar på eller YouTube). Vilken årstid är det när du shoppar din produkt? Är det sommar kanske du har lite mer användning av ett skimrande puder än på vintern, då kanske du vill ha en ljusare nyans som ger mer glow än skimmer? Tänk igenom hur din vardagsrutin ser ut skönhet och sminkmässigt.

Välj mascara!

Grym mascara från Loreal Paris! Jag älskar den och hur många jag än testat är detta topp ett den bästa, du hittar den HÄR! Andra bra mascaror finns HÄR & HÄR, också väldigt bra men lite högre pris.

Ögonbryn i fokus!

Ögonbrynsprodukter? Det kan vara svårt för det finns så många olika samt olika tekniker att applicera produkten. Jag tycker Anastasia har väldigt bra produkter både krämiga och torra! HÄR finns den som du ser på bilden i den svarta lilla burken, HÄR är en tunn penna och HÄR är en likande men en billigare variant från Depend, HÄR är en lite tjockare penna och HÄR är en skugga. HÄR hittar du en pensel för att applicera produkten.

Skuggor vi älskar till vardags och fest!

Att köpa ögonskugga behöver inte vara så svårt, inte heller att applicera den. Om du inte är så van vid ögonskugga så är ett tips att starta med en färg som smälter in i din hudton. Dessa paletter är oftast de mest användbara! HÄR hittar du en till grymt bra pris, HÄR, HÄR och HÄR är även toppenskuggor!!

Foundation eller bb-cream?

Denna frågan har jag själv ställt mig flera gånger och jag använder smink så pass ofta att jag har en av varje. Jag tycker om att ha en foundation på kvällen när jag ska ha en lite mer sminkad look eller om min hy inte är på topp. En bb-eller cc- cream tycker jag är fantastiskt skönt dagar där jag inte ska ha sminket på mig så länge, vill ha en lättare känsla med mindre täckning eller när min hy är på topp. Bb-cream är toppen om du bara vill få en jämnare ton och kanske få bort lite av din rodnad. HÄR är en lättare foundation som ger massa glow, HÄR och HÄR finns en som har grym täckning om du söker det! HÄR (älskar!!) och HÄR är bb-creams som jag verkligen gillar!

Här bär jag en ögonskugga i brun ton!

För mer inspo följ mig på Instagram under: raagna !!!!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu