Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1091 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-06-01 | Tipsar, Skönhet

Hitta sommarens viktigaste skönhet idag!

Trevlig onsdag!

Sommar och sol innebär även att det är dags att investera i rätt hår- och hudvård. Återfukta, skydda och vårda solkysst hy och saltvattenhår med exfolierande bodyskrubbs, solskydd för såväl hår som hy samt vårdande och återfuktande inpackningar. Hos våra skönhetsbutiker finns något för alla, här kommer tipsen på sommarens måsten.

Vårdande hårvård för sommarens alla väder

Håret tar en smäll under sommaren med mer bad och sol. Jag vill därför tipsa om lite produkter som kan hjälpa dig ha starkt hår under hela sommaren. Till exempel denna hårmask från DAVINES eller detta hårserum från Kérastase. Gillar du istället oljor så kan jag tipsa om Biolage Sunsorials hårolja som skyddar håret mot sol, salt- och poolvatten. Även Olaplex No.7 Bonding Oil ska vara bra för att reparera skadat hår och ger ditt hår glanset man vill ha på sommaren.

När man badar mycket slits håret och därför kan det vara bra att återfukta håret lite extra. Ida Warg och hennes volume duo är perfekt för just det, den innehåller vitamin B5 som återfuktar och gör håret mjukt utan att tynga ner. Även Beauty Works After Sun Deep Cleanse Shampoo är ett annat alternativ som kan hjälpa eliminera uppbyggnaden av sand, salt och solkräm genom att försiktigt men effektivt rengöra samtidigt som den innehåller E-vitamin som återfuktar håret. Med din nya rutin kan det även vara läge att införskaffa en bra handduk till håret. Jag vill tipsa om denna turbanhandduk ab bambu från HairLust som ska enligt många vara magisk.

Unna din hy en ny skönhetsrutin

Hudvården är också key under sommaren. Då återfuktande produkter och skyddande behövs under de varmare månaderna.

Solskydd är A och O till sommaren och till exempel denna från Aco hjälper att skydda med SPF50+ samtidigt som den inte är glansig. Även denna från Cicamed skyddar men har även anti-ageing i sig om det skulle vara något för dig. Skin Regimen Urban Shield är också ett bra alternativ för att skydda huden med solstrålarna samtidigt som den ger huden spänst. Vill du istället ha en nattmask så kan jag tipsa om YOUTH TO THE PEOPLE nattmask som återfuktar huden och ger lyster samtidigt som den antioxidantrika superbär, skvalen och vitamin C som alla är bra för huden på olika sätt.

Efter en dag med mycket produkter och svett så kan det även vara skönt och bra att rengöra. Med denna produkt från Filorga får du en intensiv rengöring och en ”ny hud”-effekt på bara 5 minuter. Suveränt! Awakening Eye Gels från Xlash är också jättebra för att få bort mörka ringar och återfukta huden under ögonen, bra för sommaren men även året runt.

Hoppas du får en fortsatt fin dag!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu