Över 1130 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1133 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 50%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2021-10-07 | Tipsar, Mode

I samarbete med COS

Höstens hetaste plagg från COS

Solen strålar och luften börjar bli sådär kall och krispig, en perfekt oktober efter ett regnigt september. Jag har börjat använda mina höstiga favoriter så som boots, stickad tröja och kappan. I dagens inlägg kommer jag tipsa om höstens hetaste outfit från COS. Såklart får ni återbäring på hela köpet om ni shoppar via Refunder. Som ny kund hos COS får du höjd återbäring på flera kategorier. 

Nyckelplagg från COS

Ni kommer se några av mina absoluta favoriter som jag gärna har i garderoben under denna årstid. Plagg som är lätta att matcha med annat som finns i garderoben, och plagg som du kan använda mycket. 

Kappan

HÄR hittar du QUILTED COAT I grönt, en lång supersnygg jacka som samtidigt är väldigt praktisk. Älskar denna BELTED WRAP COAT i färgen beige, ni hittar den HÄR. En kappa som man kan klä upp och ner, matcha till mycket och klä för kallare tider med lager på lager, men samtidigt använda innan den värsta kylan kryper på. Teddy, vem vill inte ha TEDDY COAT. Så snygg, så mjuk och härlig! Du hittar denna urhärliga och fina kappa HÄR.

Nyhet!

Något jag inte sett tidigare är kragen. Det är en nyhet för mig! En som jag är väldigt glad över. Det är ofta jag har en urringar klänning eller blus, och vill inte bära en stor halsduk till jackan. Då är det perfekt med en krage att sätta över huvudet. Även helt perfekt när jag cyklar till jobbet och inte vill frysa ihjäl.

HÄR hittar du en krage i färgen camel. HÄR hittar du en superfin blå, perfekt om du har en enfärgad enkel kappa, eller en mönstrad kappa med något blått i? Samma härliga mjuka… men i brunt hittar du HÄR. Hos COS hittar du flera olika kragar i härliga material och färger, samt återbäring på allt via Refunder.

BOOTS för alla väder

Det finns inget jag vill köpa så gärna som nya skor inför hösten. Jag kan inte få nog av härliga boots. Här ser ni några jag suktar efter.. Boots för hösten och vintern.

CHUNKY DERBY SHOES HÄR. Ett par låga loafers som är så snygga! Perfekt på hösten att matcha med ett par roliga strumpor, kanske med glitter och ett härlig mönster? En snygg herrsko som alltid går hem. CHUNKY LACE-UP LEATHER BOOTS är verkligen SÅ COOL! HÄR hittar du dem. Så coola! Vill matcha med byxor eller göra en söt klänning coolare. CHUNKY LEATHER CHELSEA lite snällare men fortfarande riktigt ball, HÄR hittar du dessa.

Här var min tips för veckan. Hoppas du hittar något snyggt på COS för det finns otroligt mycket snyggt och funktionellt att klicka hem.

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu