Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1154 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 80%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med H&M.se

Höstens mysigaste kuddar

En butik som jag älskar att shoppa inredning till bra priser är H&M HOME. Där kan man hitta massa bra fynd till hela huset. Allt ifrån möbler till textiler. Det bästa är att du får återbäring på hela köpet om du shoppar via Refunder, så himla bra om du frågar mig!

Kuddar ger ett varare intryck!

Om du har mycket textiler och kuddar i ditt hem får du en känsla av värme. Det blir också härligare ljudnivå i ditt hem. Med nya kuddar kan du enkelt få in lite nya eller fler färger i hemmet. Nu inför hösten har jag bytt ut lite kuddar och jag köpte dessa på H&M Home. Jag tycker de har mycket snyggt till bra pris!

Vad kan du tänka på när du köper kuddar?

  • Vilken nyans har soffan eller sängen där kuddarna ska vara? Min soffa går åt en varmare ton och därför valde jag att ha kuddar i varma nyanser
  • Hur är strukturen på soffan och kuddarna? Min soffa är i lite matchester inspirerat tyg vilket jag älskar. Jag tycker om att få in lite olika strukturer och material därför har jag valt att köpa någon kudde i bomull, någon i linne samt en med lite andra broderade detaljer. Sammetkuddar är också väldigt snyggt och det ger ofta en lyxig känsla, medan linne ger lite med bohemisk/ avslappnad känsla. Själv älskar jag att mixa.
  • Vad har du för färger i ditt hem? Jag har mycket grönt i mitt hem, men även varma inslag som går fint ihop med kuddarna jag valt. Den roströda kudden passar bra till den gröna färgen som jag har på flera andra möbler och detaljer. Det kan vara små saker i ditt hem med en härlig färg som du väljer att ta upp i kuddarna, för att få en röd tråd.

Svart&vit kudde för 49kr (dock slutsåld atm men jag länkar en likande kudde för samma pris) HÄR. Rostbrun kudde för 99kr HÄR. Vit/natur kudde med brodyr för 249kr HÄR. Vit/natur kudde för 49kr HÄR.

Hoppas du fick lite inspo av dagens inlägg. Spana in H&M home för massa härliga produkter som kan ge ditt hem en varm och mysig känsla.

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu