Över 890 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 894 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Detta inlägg är i samarbete med Ellos, Lamp24, homeroom!

Inredning inför hösten!

Ojoj vad tiden går snabbt! Imorgon är vi inne i september och hösten smyger sig på allt mer. Jag tycker faktisk det ska bli riktigt mysigt med höst. I dagens inlägg tänkte jag tipsa om lite saker du kan göra för att få en mysig höstig känsla i hemmet. Hoppas ni får lite inspiration inför höstens mys i hemmet <3

Lampan kommer från märket ”By Rydens” och finns bland annat på Ellos, Lamp24.se och Homeroom. Homeroom har nu 20% rabatt på belysning samt höjd återbäring! Hur bra?

Vill du ha en mysigare och mer höstig känsla hemma? Då har jag 5 små tips du kan tänka på när det kommer till inredning:

  • Textilier: Satsa på lite nya kuddar i något härligt lite tyngre tyg så som sammet. Kanske lite mörkare nyanser för att få det lite murrigare och mysigare hemma. HÄR hittar du många snygga kuddar! Har du ingen matta kan det vara värt att investera i! Homeroom och Ellos har många supersnygga mattor till bra pris HÄR hittar du en favorit. Annat som kan vara värt att uppdatera är gardiner och sängkläder, det kan verkligen göra att det känns lyxigare och mer mysigt.
  • Ljus: Ljus och lampor är verkligen ett måste när det börjar bli mörkare ute. Jag har alltid massa ljus tända.. Härliga finns HÄR & HÄR. Även någon golvlampa, fönsterlampa och belysning som är lite mindre gör det mysigare än om du ska ha taklampan tänd hela tiden.
  • Växter: Alltid ett säkert kort att ha växter hemma, det ger ett lugn! HÄR finns en supersnygg kruka perfekt för din nya växt.
  • Tavlor: Byt ut lite tavlor? Det finns massa snygga posters man kan beställa. Här kan du ta några som passar med exempelvis dina kuddar och så i färgskalan. HÄR & HÄR är ett par fina! Att skaffa lite nya tavlor kan verkligen göra så det känns mer inrett i ditt hem.
  • Porslin och dekoration: Köp en ny kopp till ditt te/ kaffe, hösten är väl också startskottet för varm choklad?  Kanske en ny bricka att ha de på? Eller varför inte ett stort härligt fat i en mossig färg? HÄR finns snygga koppar och HÄR ett superfint fat/ skål.

Hoppas ni har fått lite inspo! Följ mig på Instagram under: Raagna för mer inspo!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu