Över 1070 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1073 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2020-11-21 | Tipsar, Familj

I samarbete med Interflora

Interflora – Skicka blombud med kärlek

Hej!

Det här inlägget vill jag ägna min pappa. För ett år sedan fick han en levertransplantation. Han hade under en lång tid gått med besvär, åkt in och ut från sjukhuset och stundtals var han inte vid sitt sinnesfulla bruk på grund av alla gifter i kroppen som organen inte kunde ta hand om. Efter många månader, till och med år på väntelistan till ett nytt organ så höll han humöret och sin fantastiska humor uppe men vad han kämpade.

Nu ett år senare med allt vad det inneburit: rehabilitering, kontroller, medicinering och nu på senaste tid en hel pandemi…
Vi, familjen är så stolta över dig!

I dessa tider har det varit extra svårt att inte kunna umgås eller ens få krama om varandra men vi får fortsätta kämpa, både vad gäller din återhämtning men också pandemin och allt därtill.
Vi kan inte med ord beskriva hur glada vi är att du har genomgått den här operationen och ingen blombukett i världen är tillräcklig, men… Vi älskar dig, pappa, du är vår hjälte!

Jag fick en fantastisk bukett på min födelsedag, pappa fick fina blommor på farsdag och nu igen då det är ett år sedan en stor operation. Är så stolt och glad över dig, pappa! Ett blombud är en så fin gest och en hjälp att uttrycka det orden inte förmår att göra på egen hand.

Har du någon du håller kär och vill skicka blombud till? Gå in på Interflora! De har blommor till alla möjliga tillfällen.

Ta hand om er nu i dessa tider!
Kram Elihn

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu