Över 970 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 976 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2019-04-05 | Mode

I samarbete med lyko.se

It’s all about the hair

Som jag har skrivit i många inlägg här på Inspired by Refunder så ÄLSKAR jag hårprodukter och att fixa med håret! Jag tycker det är så himla roligt och jag tror verkligen inte jag är ensam om det! Vad passar då inte bättre än att LYKO just nu har ett erbjudande? ”Veckans Let´s Dance-deal hos Lyko – SCHWARZKOPF OSIS+ 2 för 199 kr! Professionella produkter – och de allra senaste hårtrenderna”. 

1. Volume cream. Mjuk och lätt kräm för fyllig volym. Ger volym och en fylligare känsla, har utslätande balsameffekt, ger naturlig glans och skyddar mot fönvärme. Användning: Applicera en liten mängd i handdukstorkat hår ochföna med en rundborste. Tips: Applicera en liten mängd i torrt hår för en extra silkeslen känsla.

2. Curl cream. Definierar bångstyriga lockar och vågor. Ger lockarna stuns och definition, kontrollerar och tämjer grova och svårhanterliga lockar, ger antifrizz-effekt och ger en mjuk och glänsande håryta. Användning: Applicera en liten mängd i handdukstorkat hår och krama in i lockarna för att definiera och forma. Föna med ett diffusermunstycke eller låt självtorka. Tips: Applicera en gång till i torrt hår för extra definierade lockar och vågor.

3. Anti-frizz shine serum. För vacker glans. Ger omedelbar glans, silkeslen känsla och lätt att tvätta ur. Använding: Applicera en liten mängd i torrt hår och styla som du önskar. Tips: För en len känsla och frizz-kontroll i grövre hår, applicera en mycket liten mändd i handdukstorkat hår före föning.

4. Strong hold hairspray. För långvarig fixering. Ger kraftig stadga, långvarig kontroll, har snabbtorkande formula, den är lätt att borsta ur och skyddar mot fukt och UV-strålar. Användning: Spraya på torrt hår i korta intervaller från ca 30 cm. Tips: Arbeta i lager för ökad stadga.

5. Express blow-dry spray. Förkortar föntiden och ger en mjuk och slät look. Ger snabbare och enklare föning, lyxig följsamhet, ger antifrizz-effekt, lätt stylingkontroll och skyddar mot fönvärme. Användning: Spraya i handdukstorkat hår före föning och styla sedan som du önskar.              

6. Flexible hold hairspray. För naturlig stylingkontroll. Ger lätt stadga, följsam och mjuk stylingkontroll, lätt att borsta ut och skyddar mot fukt och UV-strålar. Användning: Spraya på torrt hår i korta intervaller från ca 30 cm. Tips: Passar utmärkt för uppsättningar och olika läggningstekniker. Den lätta formulan ger kontroll samtidigt som håret behåller sin naturliga rörlighet.

Erbjudande gäller fram till och med söndagen den 7 april 2019. Självklart får man även återbäring på sitt köp om man handlar på lyko via refunder. Återbäringen är hela 5%!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu