Över 1070 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1073 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Ellos! Kampanj v. 47

Julkänsla i hemmet!

Julkänsla behöver inte betyda tomtar och röda julgardiner!

Såklart kan det vara fantastiskt mysigt att pynta med tomtar, röda julgardiner och allt som hör gamla traditioner till. Men, det finns flera sätt att pynta ditt hem för att få en mysig och julig stämning i hemmet. Detta inlägget är i samarbete med Ellos som nu har 5% återbäring på allt du shoppar! Ellos har de mesta för julen, allt för att inreda ditt hem mysigt inför en mörkare tid och skapa en julkänsla i hemmer, men också de snyggaste looken för festen eller middagen! Låt dig inspireras av vad Ellos har att erbjuda i detta inlägg. 

Ljus och återigen ljus!

Både levande och elektriska ljus gör det mycket mer hemtrevligt och mysigt. Att skapa en julkänsla i hemmet är enkelt med mycket ljus. Det skapar mer liv åt ditt hem speciellt nu i mörkare tider. Har du en brasa som du inte använder? Fyll den med ljus och tänd så fort du har möjlighet! Sätt ljuslykor i fönster och på bord! Häng upp ljusslingor ute om du har en trädgård eller ta in dem. En ljusslinga i gardinstången eller runt dörrkarmen kan bli riktigt fint. HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR finns några favoriter!

Kuddar och textiler!

Byt ut lite kuddar eller lägg till ett par extra i din soffa. Gärna lite mörkare nyans så som mörkgrönt eller mörkrött. Någon i mönster, en stickad och kanske en i sammet. Blanda och mixa lite tyngre textiler. Plocka även fram pläden om du har någon fin, eller införskaffa dig en ny. HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR finns några kuddar! HÄR/ HÄR är snygga plädar!

Blommor och julgrupper!

Såhär års finns det många vackra men enkla blommor som är väldigt lättskötta. Här kommer listan på de trendigaste blommorna under höst/ vinter/ jul.

  • Hyacinten är en favorit som står sig länge. Sätt ner några stycken i enklare vaser så som dessa HÄR eller sätt dem i en grupp i en större kruka som du hittar HÄR. 
  • Amaryllis! Funkar perfekt i kruka men även som snittblomma för en vas som den HÄR!
  • Julrosor! De är väldigt vackra och funkar perfekt att plantera i en större kruka som den HÄR! Dessa håller sig dock inte lika länge.
  • Rumsgran i kruka! Vill du inte ha en stor gran eller du tycker det är alldeles för tidigt att plocka in? Då är det så fint att sätta en liten gran i en kruka precis som vilken växt som helst.
  • Julstjärna! En blomma med väldigt julig känsla! Fint att sätta i fönsterkarmen!

Låt natur och grönska komma in!

Förutom blommor så är det väldigt vackert att ta in granris. Det finns flera tips på hur du kan pynta med detta. Du kan binda en enklare krans och hänga på väggen eller dörren, lägga det i en stor glasvas eller lägga på bordet intill några ljuslyktor. Förutom granris är mossa en väldigt vacker sak du kan hitta i naturen, perfekt till årets julgrupp. Det finns flera olika sorters mossa med olika karaktär så ta någon som passar dig (och som inte är fridlyst)! Sista tipset är att pynta med äpplen och apelsiner! Ett hett tips som ser väldigt trevligt ut! HÄR hittar ni en perfekt kruka där du kan sätta ljus och mossa!

Små detaljer som förändrar!

Det finns mycket härligt pynt och andra små saker som är väldigt mysiga och gör det lilla extra för julkänsla i hemmet! Byt till julporslin eller ett mörkare porslin, ta fram en härlig bricka för att servera glöggen på! Små saker som gör stor skillnad. Tips kommer nu!  HÄR hittar du en härlig duk inför alla middagar/ HÄR är en julstjärna för fönstret/ HÄR är en glasbricka i underbart mönster/ HÄR är ett urfint tidningsställ som du kan lägga lite tidningar med härliga recept inför julens bak!

För mer inspo följ mig på instagram under: raagna !

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu