Över 860 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 865 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-12-08 | Tipsar, Mode

Detta inlägg sponsras av Ellos.se

Kappor för vintern! Vi listar dem här!

Tips, tips, tips till er som söker en ny kappa till vintern! Jag listar Ellos snyggaste ljusa kappor/ jackor! Ni får såklart återbäring på hela köpet hos Ellos. Mode, skönhet, inredning eller elektronik, Ellos har allt och lite till! Flera perfekta klappar inför julen.

Idag lägger jag fokus på LJUSA KAPPOR/ JACKOR! Följ med för att inspireras! 

Kappa i beige naturfärg matchas med en mörkgrön polo.

Ljusa nyanser är rätt i vinter!

Lager på lager i toner av natur, kan det bli mer rätt i vinter? Jag tror inte det. Den ljusa / beiga naturfärgade kappan är lika rätt som den svarta. Den kan ljusa upp vilken grå dag som helst. Jag tycker dessa tonen av den beiga färgen är så snygg och den klär alla och till alla olika sorters outfits. Det finns flera snygga kappor till vintern men årets ”must have” är den naturfärgade. Våga gå utanför den svarta boxen som är lätt att hamna i och satsa på en i natur. Matcha din ljusa kappa med en ljus outfit i samma färgskala för ett lugnt och väldigt klätt intryck. 

Kappor från Ellos!

HÄR / HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

Kappor för vintern som håller länge!

Satsa på en kappa som du kan använda i säsonger framöver, den beiga kommer aldrig gå ur tiden utan kommer passa år efter år. Vad du kan tänka på är att kolla lite extra på material, vill du ha ull eller konstmaterial? Och vill du ha en tjockare för du har oftast tunnare blusar under eller du vill ha en något tunnare för att den ska passa till stickade tröjor och kanske användas med en liten dunväst under? Det är bra att fundera innan du köper eller klicka hem ett par olika och testa dig fram innan du bestämmer dig! 

Inspiration från @pinterest

För mer inspiration följ mig på instagram under: raagna !

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu