Över 880 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 886 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2019-04-25 | Mode

Klänning för bal eller bröllopsfest

Hej alla bal-älskare!

Jag hoppas att ni har haft en minst lika bra påsk som jag och nu har laddat krafterna. Här i Västerås skiner solen och värmen är helt otrolig, känns som sommardagar. Med värmen, våren och skolslut kommer även bröllop och bal. Min bal är den 25 maj och jag är även bortbjuden på bröllop den 18 maj. Därför måste jag hitta en klänning som både funkar att ha som bröllopsgäst men också till balen.

Jag har kollat på långa klänningar i ljusa färger och lätta tyger som också har en bra och ledig passform. Här är mina utvalda favoriter. Jag har lite beslutsångest över vilken jag ska beställa hem.. Blir nog flera så man kan prova hemma och se vilken som passar bäst men det lutar mest åt NA-KD-klänningen.

Från nelly.com

Klicka här!

Från NA-KD

Klicka här!

Från Asos

Klicka här!

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du just nu 4% återbäring hos Nelly.com, 7,5% återbäring hos NA-KD och 6% återbäring hos Asos där kläderna ovan kommer ifrån.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal eller blogg och följ mig på instagram så missar ni inget som händer i mitt liv som student. Vi hörs<3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu