Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 872 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2020-03-09 | Tipsar, Mode

I samarbete med Ellos.se!

Klassiker i garderoben

Oj så härligt, fåglarna har börjat kvittra och solen är uppe betydligt längre om dagarna. Kanske dags att göra den stora garderobs rensningen? Få ut allt de gamla som du faktisk inte använt på över ett år och in med lite nytt och fräscht som du kommer använda om och om igen. Här nere kommer tips på riktiga klassiker som verkligen gör sig bra i vårgarderoben. Såklart får du återbäring på allt som jag länkat till!

Lite trender inför våren:

  1. Beiget, färgen som tar över hela Instagrams flöden tack vare de beiga plaggen och inredningen.
  2. Diadem, japp vi har sett det ett tag och det fortsätter.
  3. Trekvarts-ärmar på blusen eller koftan, gärna med en liten ruffigare axel också.
  4. Boxiga jackor med tydliga fickor.
  5. Mycket smycken och alltid smycken!

Här ser ni lite olika plagg som jag ser som klassiker i garderoben, plagg du med många möjligheter att matcha med varandra och annat du har hemma. Plagg med enkla snitt men samtidigt det lilla extra.

Så snygga byxor i ljus färg och rak modell HÄR/ Strukturstickad svart tröja HÄR/ Den perfekta vårjackan i rak modell HÄR/ Örhängen stjärnor HÄR/ Boots med klack HÄR/ Bootcut kostymbyxa HÄR/ Tunnare vårjacka i beige HÄR/ Snyggt armband som passar till allt HÄR/ Topp HÄR/ Sneakers HÄR/ Perfekta shopping/ skol eller jobbväskan HÄR/ Diadem HÄR/ Perfekta ”everyday” ögonskuggan (ej på bild) HÄR/ Drömmig rouge (ej på bild) HÄR!!

Lite liknande kavaj som jag har på bilden HÄR/ Andra snygga kavajer HÄR & HÄR <3 Hallå hur fin är inte min ljusa kavaj? Jag trodde faktisk inte att detta var en kavaj som skulle falla mig i smaken men efter att jag testat så kände jag bara JA. Jag älskar att använda kavaj som ”jacka” på varm vår/ sommar. Snyggt att klä ner med jeans eller klä upp med kostymbyxor. En riktig klassiker! Vad tycker ni om att använda kavaj? Idag finns det så många sköna varianter, inte som förr när det fanns fler stela och obekväma.

Följ mig under namnet: raagna på Instagram för mer inspo!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu