Över 1080 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1087 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-03-13 | Mode

Klicka hem maten istället!

Nu börjar vardagen gå mot det normala med färre restriktioner. Då behövs det vardagslyx i livet! Ta hjälp av en matkasseleverantör med allt från att planera dina middagar till att få dem hemkörda till dörren, klicka hem storhandlingen eller var en matsmart klimathjälte och rädda mat med Matsmart, självklart med cashback på dina köp. Passa på att utmana familjen och kör en vegetarisk tisdag varje vecka eller turas om i familjen med att sätta planerna för kommande veckas middagar.

Matkassarnas topp 3
(givetvis inte i ordning)

Hello Fresh

Välj dina egna recept från HelloFresh veckomeny och få allt du behöver för att laga grymma middagar levererat hem. Fantastiskt att kunna välja sina middagar hela tiden och slippa tidsförödelsen att handla hela tiden!

Matkomfort

Matkomforts middagslösning innehåller näringsriktiga, goda och vällagade middagar som är väl förberedda. Släng in i mikron eller ugn och sedan är det bara avnjuta middagen!

Better Feast

Genom att vara kund hos Better Feast så kan du förlita dig på att få välsmakande mat – levererad direkt till din ytterdörr. Helt perfekt för om du är själv, sambo eller familj!

Storhandla från soffan

Mathem

Välj och vraka bland mat, blommor, pyssel, apoteksvaror, bröd från lokala bageriet och användbara saker från Clas Ohlson. Mathem har verkligen allt, perfekt!

Hemköp

Hitta ett stort sortiment av riktigt god och bra mat, hemleverans och möjlighet att hämta färdigpackade kassar i butik. Få Hemköp hemkört är ju en dröm som blir sann!

Mat.se

 Hos Mat.se gör man sin inhandling av mat enkelt och smidigt online. Mat.se har fokus på att leverera mat av hög kvalitet till rätt pris. Passa på att testa något nytt!

Nu är det bara välja och vraka för att göra vardagen enklare.  Ni hittar även andra matkassar och mataffärer som vi har hos oss här. 

Glad söndag!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu