Över 960 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 967 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2021-01-31 | Tipsar, Mode

Inlägg i samarbete med Monki.

Ljusa kläder för ljusare tider

Ljusa tider på flera sätt.

Ljusa tankar om ljusare tider. Nu går vi mot ljusare tider i fler bemärkelser. Det är inte bara dagarna som blir ljusare för att solen visar sig längre eller att snön ligger på marken, det börjar också komma ett ljus i tunneln för corona. Jag hoppas verkligen att vaccinet gör susen och att världen kan börja andas som vanligt igen. Det behöver inte bli som tidigare för jag vet inte om det var de bästa, men att man ska ha möjlighet att umgås med vänner och röra på sig mer fritt hade varit underbart.

I dagens inlägg kommer jag tipsa om ljusa plagg som man kan matcha med varandra. Såklart får du återbäring på allt jag länkar via Refunder om du är medlem <3 

 

Min ljusa outfit. Kappa, stickad tröja och byxor! Så mysig och snygg. Likande byxor som jag har på bilden (som ni dock inte ser så bra) hittar ni HÄR. Så jäkla snygga!

Matcha ljusa plagg med varandra!

Något som jag faktisk inte hade gjort för några år sedan är att bära så mycket ljusa plagg på vintern. Men jag har kommit fram till att det är väldigt snyggt, fräscht och ljusar faktisk upp dagen. Nu kan jag gärna dra på mig ett par ljusa byxor, en ljus stickad tröja och en kappa i samma ton över. Det behöver inte vara i den beiga skalan som jag har på bilden, utan det kan vara en annan ljus ton eller färg. Ljusgrått, ljusbrunt eller varför inte ljusblått? Så mycket härligare än att bara bära mörka murriga färger, även om man känner för det också ibland.

Kappa (trench coat) HÄR/Jacka boxig modell, så himla snygg till våren HÄR/ Byxor HÄR/ Oversize stickad klänning HÄR/ Mini-kjol HÄR/ Stickad tröja HÄR/

På bilder hittar ni Kappa HÄR/ Tröja HÄR. Hoppas ni hittade några plagg ni gillar. Alla plagg kommer från Monki och jag är så överraskad för det fanns så mycket fint på deras sida. Sen är det bra återbäring på toppen av allt ni shoppar. Är du inte medlem på Refunder? Bli det HÄR.

För mer inspo: Följ mig på instagram under @raagna

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu