Över 980 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 984 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2018-10-11 | Skönhet

Lookfantastic adventskalender 2018

Vi är nu redan inne i mitten av oktober vilket faktiskt innebär att december börjar närma sig med små steg. Och vad är det bästa med december? JULEN förstås, och allt som det innebär! Jag verkligen älskar hela december och jag längtar så mycket till vi kan påbörja den månaden. Men, man får inte vara oförberedd. Så, därför tänkte jag idag tipsa om en julkalender ni inte bara får missa att beställa hem till brevlådan!

LOOKFANTASTIC ADVENTSKALENDER 2018

Julkalendern jag pratar om är lookfantastic egna skönhets-julkalender. Kalendern är fylld av skönhetsgodsaker och den innehåller 25 magiska produkter med en mix av fullstora och exklusiva produkter samt deluxe-prover; från hudvård, hårvård, makeup, brun-utan-sol och verktyg.

Adventskalendern är värd över 3500 kr men blir din för endast 1100 kr och ger dig möjlighet att upptäcka nya varumärken. Antingen beställer du den till dig själv, eller varför inte som present till någon du tycker om?

Passa dessutom på att beställa hem kalendern via Refunder då du får återbäring tillbaka när du handlar denna ”måste ha”-adventskalendern! Ett  ytterligare tips är att kika runt lite på lookfantastic.se eftersom de har sååå mycket härliga och exklusiva produkter, som de flesta andra butiker inte har!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu