Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1157 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-05-05 | Tipsar, Inredning

Lugna toner eller glada färgklickar?

Hello!

Våren är här och likaså alla inredningsnyheter! Inred vardagsrummet med vita och blåa toner för en ljusare vår, här får du tips på allt från dina nya gardiner till musikspelaren som ger rummet det lilla extra. Passa även på att uppdatera köket med färgklickarna som gör vardagen lite roligare, hitta ditt nya favoritporslin och investera i en ny kaffebryggare.

Vardagsrummets måsten

Värme och sol har kommit till oss! Det betyder nya tag i hemmet. Letar du efter gardiner så har Ellos några väldigt snygga. Passar bra till både en blå vas eller varför inte en vit och en blå ljuslykta. Men även dessa Magnolior som är av plast från Newport. Vilken vårkänsla! Vill du hellre ha ljus från en ljusslinga så skulle denna passa perfekt att ha i bokhyllan.

Ett snyggt komplement till soffan kan vara denna fotpall som har en härlig turkosaktig färg. Även denna snurrfåtölj känns magisk att ha i vardagsrummet med ett mysigt tyg med boucléyta. För att få extra stämning i vardagsrummet behövs en skivspelare för att kunna spela dina absoluta favoriter på.

Nyheter för köket

Köket är mötesplatsen för många, under vardagen och när man har nära och kära över.

Ska det bjudas på brunch så kan jag rekommendera detta fina frukostset från KitchenTime. Behövs bara koppar tycker jag dessa var så fina från Hemtex. Till frukost behövs även riktigt bra kaffe, den här kaffekokaren från Electrolux är verkligen jättebra. Rekommenderas starkt! Visste du även att du nu kan få återbäring hos Electrolux, hur bra?

Är det fika på agendan så tycker jag bubbelvåfflor känns riktigt bra. Tillsammans med en god lemonad i solen i dessa nya glas från Fredrik Bagger  kan eftermiddagen nog inte bli bättre.

Till middagen så kan det vara snyggt och få in lite färg i dukningen. Dessa Mateus tallrikar är hur fina som helst. Tillsammans med detta grytunderlägg så är det enkelt att göra vårdukningen lite extra speciell. Till våren och sommaren är det också fantastiskt att laga mat med färska kryddor. Denna kryddkasse från Interflora är fint att ge bort till någon du tycker om eller varför inte treat yourself till att ha färska kryddor hemma redan nu.

In och fynda nu!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu