Över 900 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 909 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2020-07-26 | Tipsar, Mode

I samarbete med IdealOfSweden.com

Matcha ditt skal från IdealOfSweden med din outfit

Nu tänkte jag tipsa om de senaste skalen från IdealOfSweden som jag bara älskar. Jag klickade hem ett skal och en ”clutch” både inspirerade av djurmönster, min favorit! Såklart får ni återbäring på hela köpet via Refunder.

Det bästa med Idealofsweden är att du kan matcha det med… ALLT!

Du hittar inte bara mobilskal till perfektion utan också ett flertal tillbehör. Nu finns det skal, clutch, korthållare, väskor, accessoarer, AirPods-skal och så mycket mer! Du kan skaffa en hel kollektion i samma mönster eller matcha hejvilt med härlig färger och mönster som passar ihop. Hur härligt?

Här nedan kommer mina senaste inköp som jag är väldigt nöjd med. Ett skal och en clutch som jag kan matcha med flera outfits. Idag är mobilen en väldigt central roll i allas liv så varför inte pimpa den till en accessoar och göra det till en del av din look?

PEARL PYTHON från Idealofsweden har neutrala krämiga toner och ett oemotståndligt pytonormsmönster. Denna design återuppfinner ett sätt att bära pytonormsmönstret på och inspirerar till nya kombinationer för att anta djurprint till perfektion. HÄR hittar ni det! Verkligen en favorit som passar till flera outfits då det är så neutral färg. Matchade clutch hittar ni HÄR.

JET BLACK CROCO! Denna djupa svarta färg är vanligtvis förknippad med styrka, mysterium och elegans vilket dessutom tar fram krokodilmönstrets charm till en ny nivå. The Signature Clutch tar ett modernt tag om en riktig klassiker och skapar den perfekta balansen mellan enkelhet och dekadens. Den är utmärkt konstruerad för att kunna bära alla dina väsentligheter och har en elegant öppning för tidlös känsla. HÄR hittar ni den!

För mer inspo följ mig på Instagram under: @raagna <3

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu