Över 860 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 868 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2018-12-28 | Tipsar, Inredning

Mellandagsrea hos Refunder!!

Hej på er!

Hoppas ni har haft en fantastisk jul och fått många fina julklappar. Det har jag och jag är så tacksam för alla jag har runt omkring mig.

Idag kör vi rakt in i kaklet, vi går igenom allt du behöver till att pynta bordet för kommande fester och/eller när du bara vill göra det fint. För vem vill inte sitta och äta vid ett pyntat, lyxigt bord? Det vill iallafall jag!

Följande erbjudande finns att hitta på Kitchentime och erbjudandet med upp till 70% gäller t.om 31/12.

Jag kan inte vara den enda som har sett att det florerar bilder över alla våra sociala medier, det är så trendigt med guldiga detaljer. Såsom, bestick, salladsbestick, decilitermått, skedar och slevar. Till en dukning med guldiga bestick vill jag ha antingen en svart, grön eller blå tallrik och det kommer jag också att visa er några exempel på. (Dessa fick jag i julklapp)


Tallrikar

Vad ska vi äta på? Det är ju jätteviktigt! Maten smakar ju mycket bättre på en fin tallrik, inte sant? Här har jag valt ut några favoriter som jag tyckte föll mig i smaken.

 


Bestick

Jag tycker att besticken är väldigt viktiga. Att äta med fina bestick gör halva middagen. När jag äter grillat vill jag äta med grillbestick. När jag äter annat vill jag ha fina guldiga bestick. Här har jag valt ut ett set med guldiga bestick och ett med grillbestick.

 


Salladsbestick/salladsskål

Salladsbestick och salladsskålar är ett måste. Har jag en fin skål och fina bestick så vill jag gärna göra en fräsch sallad och sätta fram, då äter jag ju mer nyttigt. Win win kan man säga, och vem vill inte ta sallad från denna skål?

 


Vinglas

Vad ska man då dricka ur tänker ni? Det har jag inte missat! Jag vet att ett glas bubbel inte ska drickas ur vilket glas som helst. Det behöver inte vara några kristallglas med guldkant men visst känns det lyxigare om det är det 😉 Här nedan slänger jag in några finingar som ni kan klicka in och kika på.

 


Det var allt från mig! Nu önskar jag er ett Gott nytt år och en trevlig fortsättning. Vi hörs nästa år och gör det till det bästa året hittills. Kram Refunder-Elihn

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu