Över 900 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 909 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2019-08-20 | Skönhet

I samarbete med feelunique.com

Min favorit i sminkväskan: setting spray

All Nighter Setting spray 283:-

Jag har många favoriter i min sminkväska, men en produkt som jag verkligen MÅSTE ha är ett setting spray. Tycker att foundationen och pudret ser så mycket bättre ut om man använder sprayat. En stor rekommendation är Urban Decay! Det finns att köpa på bland annat feelunique.com med 6% i återbäring om man handlar via Refunder.

”Med Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray kommer du att hålla din makeup på plats i upp till 16 timmar. Den paraben- och oljefria sprayen hjälper till att fixera makeupen så att den inte bleknar, kladdar eller rinner. Passar alla hudtyper, inklusive fet hy. Sprayen bevarar området vid T-zonen matt, förbättrar makeupen och förhindrar att den sätter sig i fina linjer och rynkor. Utvecklad med Temperature Control Technology, All-Nighter kommer inte att förlora sin effektivitet i fukt och värme”

1. L’Oreal Paris Shake & Glow Setting Mist 118:- 2. Lancôme Setting Spray 330:- 3. Anastasia Beverly Hills Dewy Set 319:- 4. Cover FX Illuminating Setting Spray 271:- 5. Yves Saint Laurent Top Secret hydrating Makeup Setting Spray 319:-

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu