Över 980 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 984 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2018-10-28 | Skönhet

I samarbete med Sephora

Min sminkrutin x Sephora

För några dagar sedan var jag inne en sväng på en av Sephoras butiker och kollade på lite olika sminkprodukter. Bland annat hittade jag den här supersnygga paletten från Sephoras egna märke. Paletten heter ”Palette To take away -Intense Coffee collection Eyeshadows” och innehåller 4 matta och 4 skimriga färger. Det som är så bra är att man både kan använda paletten till en vardagssminkning och en lite festligare sminkning!

I min vardagliga sminkrutin brukar jag använda ljusa varma färger, vilket gör att paletten är perfekt för mig. Dock är skuggorna inte så pigmenterade, men använder man en kompakt borste, ögonskuggsprimer eller ett settingspray så kan man få de starkare i färgen. I videon längre ner i inlägget kan man se vilka produkter jag vanligtvis brukar använda, bland annat Born This Way Foundation från Too Faced och Dipbrow Pomade från Anastasia Beverly Hills, båda köpta från Sephora.

Utöver bra sminkprodukter har Sephora även ett väldigt bra utbud av sminkborstar. Jag använder bland annat Sephoras egna Ansiktsborste multitextur n°45.

Just nu har Sephoras Mid Season Sale börjat! Man kan då fynda produkter från bland annat Anastasia Beverly Hills, Benefit Cosmetics, DIOR, Kat Von D, Sleek och Sephora collection. Upp till -70% rabatt! Dessutom är det höjd återbäring om man handlar på Sephora via Refunder till och med söndagen den 28 oktober 2018!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu