Över 980 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 984 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2018-12-09 | Skönhet

Mina favoritdofter från The Body Shop

Idag är det andra advent vilket innebär att det är två veckor kvar till julafton, sååå mysigt! Jag verkligen älskar julen! Dagen jag får jullov, vilket är några dagar innan den 24, åker jag till Gotland för att fira jul där med familj och släkt. Men innan dess är det en hel del saker jag måste få gjort, bland annat att handla julklappar. Jag tänkte därför tipsa nu om lite julklappstips, från den härliga och väldoftande butiken: THE BODY SHOP

Det som är så bra med The Body Shop är att de har så många färdiga presentboxar. Allt från små för en hundralapp till stora som är lite dyrare. Man hittar därför oftast något som passar! Dessutom finns det så många olika dofter att välja mellan! Jag tänkte tipsa om mina favoriter!

Almond Milk & Honey

British Rose

Shea

Alla dessa tre favoritdofter har jag bland annat i shower gels/ shower creams. Förutom att de luktar gott och gör en ren, så gör de huden mjuk och skön! Om man inte vill köpa en redan färdig presentbox kan man ju plocka ihop lite som man vill och göra en egen kombination. Men oavsett hur man gör tycker jag att det är en toppen-julklpapp! Och glöm inte, fram till 9/12-18 är det höjd återbäring (6.5%) om man handlar på THE BODY SHOP via Refunder! Så passa på idag!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu