Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 872 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2019-05-20 | Skönhet

Mina tre favoritparfymer

Parfymer i dess alla olika dofter. Det finns sååå många att välja mellan! Jag tänkte i alla fall tipsa om mina tre absoluta favoriter. Alla dessa tre går att bland annat köpa på grandparfymeri.se och just nu är det 25% rabatt på nästan ALLA dofter på hemsidan till och  med söndag den 26 maj. Dessutom är det även nu förhöjd återbäring om man handlar via refunder.se. Du får hela 6.5% av pengarna tillbaka. HÄR KOMMER DU TILL KAMPANJSIDAN PÅ REFUNDER:SE

Marc Jacobs Daisy Love 637:- (849:-)

”Daisy trollbinder stadens gator. Hon skapar sin egen vackra och överraskande värld och bjuder in till sitt magiska universum. Från de vackra gröna blomsterängarna till stadens parker vid solnedgången. De skapar en värld där soliga dagar är lika härliga som deras svalkande mjukglass och matcha latte. Marc Jacobs Daisy Love är en sprudlande gourmand med noter av hjortron, prästkrage och vitt trä”

Paco Rabanne Olympea Intense 664:- (885:-)

”Paco Rabanne Olympea Intense är en kryddigare men samtidigt mjukare tolkninga v sin föregångare Olympea EdP. Intense är en orientalisk och en frisk doft med mycket karaktär. För kvinnan som vill ha doften med det lilla extra. En sensuell och varm doft som verkligen förför”

Lancôme la Vie est Belle 431:- (575:-)

”Lancôme La Vie est Belle L’Eclat EdP är en ny limited edition av originaldoften La Vie est Belle, som är ett franskt uttryck för ”livet är vackert”. En friskare, pudrigare och ännu mer sofistikerad och kvinnlig än tidigare! Den facetterade flaskan sägs fånga upp glädjens ljus och sprida den vidare”

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu