Över 880 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 886 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2019-05-14 | Mode

I samarbete med NA-KD

Miniserie Del 2 – Sommarmode Badkläder

Hej alla badkläder-älskare!

Sommargarderoben är min favorit garderob, kanske också för att det är den årstiden jag gillar mest. Min sommargarderob bjuder på ljusa färger och lätta tyger. I sommar känns det som om det är lätt att följa modet och efter denna miniserie kommer ni också tycka det. Det finns 6 områden jag kommer gå igenom i miniserien och det är jacka, top, byxor, skor och accessoarer samt badkläder.

I detta inlägg kommer jag gå igenom badkläder. Jag har ju bokat min semester i sommar där jag både ska åka till Spanien och till Grekland. Det jag vill kolla på i badväg är alltså bikini, baddräkt och någon typ av klänning eller liknande att ta på sig när man ska ta en paus från poolen och käka lunch 😉

Badkläder

Sommarens mode när det kommer till badkläder har såklart leopardtryck. När det gäller bikinisar är det mer sport bh känslan man är ute efter, dåligt för brännan men bekvämt och snyggt.

Överdel – klicka här!       Underdel – Klicka här! 

När det kommer till baddräkter så gillar jag när de är lite lägre i ryggen, vilket den här leoparden gör.

Baddräkt – Klicka här!

Den här klänningen, jag menar hur skön är inte denna på stranden eller lunchpausen?

Klänning – Klicka här!

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du just nu 3,5% i återbäring hos NA-KD där kläderna ovan kommer ifrån.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal eller blogg och följ mig på instagram så missar ni inget som händer i mitt liv som student. Vi hörs<3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu