Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 872 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2019-05-21 | Mode

I samarbete med NA-KD

Miniserie Del 3 – Sommarmode Accessoarer

Hej alla sommargarderoben-älskare!

Sommargarderoben är min favorit garderob, kanske också för att det är den årstiden jag gillar mest. Min sommargarderob bjuder på ljusa färger och lätta tyger. I sommar känns det som om det är lätt att följa modet och efter denna miniserie kommer ni också tycka det. Det finns 6 områden jag kommer gå igenom i miniserien och det är jacka, top, byxor, skor och accessoarer samt badkläder. Detta är del 3 av miniserien och denna gång tänkte jag gå in på sommarens mode vad gäller accessoarer. Och det är stort i sommar!!

Accessoarer

Pärlor och snäckor är poppis när det kommer till smycken samt färgen guld. När det kommer till håraccessoarer gäller djurmönster och det populära hårbandet är tillbaka, som jag älskade det när jag var liten. Även stora hårspännen är poppis igen men där precis som på smyckena är det mycket pärlor som gäller. Och vem är inte snygg bakom ett par solglasögon? Stora som små! Jag har redan börjat shoppat inför modet och det jag har lagt fokus på är ett par stora glasögon, hårband och pärlhårspännena.

Stora glasögon – Klicka här!

Sommar modets accessoarer - Solglasögon
Sommar modets accessoarer – Solglasögon

Sjal – Klicka här!

Sommar modets accessoarer - Sjal
Sommar modets accessoarer – Sjal

Pärl hårspännen – Klicka här!

Sommar modets accessoarer - Hårspännen
Sommar modets accessoarer – Hårspännen

Hårband – Klicka här!

Sommar modets accessoarer - Hårband
Sommar modets accessoarer – Hårband

 

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du just nu 7,5% återbäring hos NA-KD där accessoarerna ovan kommer ifrån.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal eller blogg och följ mig på instagram så missar ni inget som händer i mitt liv som student. Vi hörs<3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu