Över 980 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 984 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2019-01-05 | Tipsar, Mode

I samarbete med Hunkemöller

Myskläder från Hunkemöller

Hej på er alla godingar!

Jag är redan tillbaka för att tipsa och inspirera och som jag har längtat efter att få komma igång igen!

Nu när vi befinner oss på denna sidan av året, då det är lite lite kallare ute och vi gärna klär oss lite lite varmare så är det ett perfekt tillfälle att göra detta inlägg.

Idag ska jag nämligen tipsa er om galet mjuka och sköna pyjamas och myskläder ifrån trendiga Hunkemöller. Erbjudandet från Hunkemöller gäller t.o.m 6/1 och återbäringen ligger på hela 8,5%!

Alla mina bilder är som vanligt länkade till produkterna, så bara klicka så kommer du dit! 🕺


Onesie

Vem vill inte klä om och gå och slappa i en onesie en kväll efter jobbet? Eller varför inte gå i den en hel söndag och bara göra sånt som är roligt? kanske shoppa online ifrån soffan? Eller kolla en bra film? I vilket fall som helst så är priserna riktigt bra just nu och det får du bara inte inte missa!

 


Morgonrock

Är du lite mer för morgon rock? Eller kanske en morgonrock? Skämt åsido, men håller ni inte med om att ordet morgonrock är lite roligt? Just nu kan du hitta gosiga morgonrockar till reducerat pris och självklart får du återbäring på ditt köp, precis som med allt annat du köper genom refunder!

 


Nattlinne, pyjamas

Något att sova i? Även rea på fina nattlinnen/pyjamas! Du kanske inte går och lägger dig i en morgonrock eller onesien men då vill iallafall jag byta om till sovkläderna. Så här nedan kommer jag handplocka några godingar ifrån Hunkemöller.

 


Mystofflor och sovmask

Ja tack, till ett par mystofflor att kliva i när man går upp från sängen! Jag är själv en person som går med skor inomhus. Blir jag bortbjuden på middag så vet alla att jag kommer att ha med mig ett par skor eller mjukistofflor. Jag älskar det!

Jag vet inte vad ni tycker men en ögonmask är väl inte helt fel? Ibland brukar min sambo ligga med telefonen eller kolla på tv då brukar jag bara ta på mig min mask och stänga ljuset utanför. På så sätt kan jag somna lättare!


Nu ska jag byta om till mina myskläder och krypa ner med lite snacks för att njuta av de sista dagarna på julledigheten, sen om en stund ska jag sova! Trevlig helg!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu