Över 980 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 984 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2019-01-06 | Mode

New York Olivia – Nytt år ny look, vem vill du vara?

Hej alla New York-älskare!

Har du bestämt dig om vem du ska vara under 2019? Jag har bestämt mig för att vara en bättre jag 😉 Det kanske låter cringe men jag tycker att man ska passa på när man väl kan, att skaffa sig en nystart som man till exempel kan göra på nyår. Självklart har jag precis som alla andra nyårslöftet om att äta hälsosammare och så vidare men något som jag tror sticker ut är att jag vill byta stil. Jag har under en lång tid nu kolla på en hashtag på Instagram som heter något i stil med #newyorkstreetstyle. Och jag har låtit mig inspireras av denna. Det är mycket v-ring, spetsiga smala klackeskor, svart, lite beige och grått. För att ni ska få ett hum om stilen länkar jag mitt pinterest-konto här. Är inte super aktiv där men ni får gärna gå in och följa ändå :* Den här stilen har jag valt att kalla New York Olivia, bara för att jag ska kunna säga att ”Nä, den där tröjan passa inte New York Olivia” För man måste göra uppoffringar i ett stilbyte. Exempelvis dissa tröjor som jag gillar men som inte är New York Olivias stil helt enkelt 😉 (man kan ju dock alltid spara sina favorit-tröjor och använda dessa på andra tillfällen då man inte behöver vara New York Olivia 😉 )

3 steg för att uppnå New York Olivia

För att jag ska kunna implementera denna stilen på mig har jag behövt göra 3 saker.

  1. Rensa garderoben.
  2. Köpa nytt.
  3. Prova den.

Detta inlägg kommer handla om steg 2. Jag har redan hunnit beställa, prova och lämna tillbaka det jag inte varit nöjd med, så till er kommer jag endast dela med mig av de bästa inköpen jag gjorde till min nya stil.

Dessa stickade tröjor från NA-KD, jag köpte en i svart och en i beige. Ni kommer ofta se mig i dessa framöver. Din för 299 kr/st, klicka här. <- Svart

Och den beiga, klicka här.

Denna top från Nelly.com, så snygg i ryggen med spetsdetaljer. Din för 249 kr, klicka här.

Detta sexiga nattlinne från Nelly.com. Din för 249 kr, klicka här.

Dessa snygga skor är precis i New York Olivias stil, dock var de alldeles för höga för mig att gå i, så de fick åka tillbaka till NA-KD med sorg. Men är du duktig på att gå i högklackat är dess ett måste. Dina för 499 kr, klicka här.

Denna eleganta blazer från Nelly.com. Din för 299 kr, klicka här.

Erbjudande

Hos Nelly.com har ni 4 % i återbäring. På Nelly.com har ni även just nu 10 % rabatt vilket inte påverkas av återbäringen. Hos NA-KD har ni 4 % i återbäring. Är ni inte medlem, bli det genom att klicka här. Just nu får ni 50 kr insatt på ditt Refunder-konto om du handlar genom Refunder under dina 10 första dagar som medlem.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

En vlogg om förändringen

Sen är det till framtiden att bevisa om jag lyckas ändra min stil eller inte men jag har ju hela 2019 på mig 😉 Men jag har iallafall gjort en vlogg om detta där ni får följa med mig när jag rensar garderoben, köper kläder och provar. Så klicka på länken här och prenumerera på min youtube-kanal så missar ni inte vloggen när den kommer ut!!!! God fortsättning på er alla! <3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu