Över 860 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 865 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-05-09 | Tipsar, Mode

I samarbete med Åhlens!

Nu matchar vi ton i ton!

En matchning som alltid funkar är ton i ton. Du kan köra den med i princip vilka färger du vill. Idag visar jag upp inspiration till att göra detta med jordnära toner men varför inte testa med rött, blått eller gult? Det kan inte bli annat än en härlig kombo! Addera sneakers eller klackar beroende på tillfälle, släng på lite extra smycken eller en väska i något udda material. Testa dig fram och ta det som du är bekväm i.

Trenchcoat HÄR/ Klänning HÄR/ Shorts HÄR/ Blus HÄR/ Sneakers HÄR/ Klackar HÄR/ Väska HÄR/

Här har vi några favoriter i vår-garderoben! Ett måste är snäppet längre shorts som sitter lite lösare, snyggt på stan med en blus eller med en t-shirt på landet! Klänningen är enkel och ledig, klä upp den med ett bälte i midjan eller ett par maffiga smycken. Sneakers med robust sula är aldrig fel! Bekvämt och snyggt är den bästa kombon.

Kjol HÄR/ Tröja HÄR/ Byxor HÄR/ Solisar HÄR/ Skor HÄR/ Ring HÄR/

En feminin pennkjol!! Hur snyggt är inte det? Till ett linne med tunna band, eller med en stickad tröja som bryter av. Ett annat måste är den vida kostymbyxan och de stora brillorna! Med stora solglasögon kan allt se lyxigt ut. Sist men inte minst, de perfekta sommarskorna med klacken som gör det lilla extra… Älskar du det lika mycket som jag? Glöm inte att shoppa dina favoriter hos Åhlens! Alltid återbäring på dina köp <3

För med inspiration följ: raagna på instagram.

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu