Över 890 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 892 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Kronans Apotek och Lyko!

Peela din hy I höst!

I dagens inlägg kommer lite skönhetstips som kan vara härligt såhär i kallare tider. Jag märker stor skillnad på min hy nu när det börjar bli kallare ute, mer regn och rusk. Något som jag gör är att peela huden dagligen med en mer skonsam produkt, och lite extra nån gång i veckan med en lite starkare Peel. Därefter är det så viktigt att återfukta och använda spf för att skydda din hy mot solen även på hösten/ vintern. Här nedan kommer några tips som jag använder mig av! Länkarna är såklart från butiker anslutna till Refunder. 

Dermalogica Daily microfoliant hittar ni HÄR nedan ser vi vad denna skrubb har för effekter. Perfekt att använda dagligen för att förebygga ojämn hy. Jag använder denna varje kväll innan jag tar på mitt serum.

  • Avlägsnar döda hudceller vilket resulterar i en mjukare hud med mer lyster
  • Stimulerar cellförnyelsen och ger en jämnare hudstruktur
  • Tillräcklig mild för att användas varje dag
  • Lystergivande ingredienser hämmar ojämn pigmentering
  • Aktiveras vid kontakt med vatten

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling hittar ni HÄR! Denna passar alla hudtyper, men bör inte användas på känslig, flagnande eller skadad hud. Var noga med att inte utsätta huden för solljus i anslutning till användning. Denna använder jag ett par gånger i vecka, inte oftare än så-

  • Egenskap: Lyster och jämnar ut hudton
  • Den förebygger: Finnar, ysterlös, ojämn hudstruktuur och förstorade porer. Hur härligt?

Pixi Glow tonic! En daglig favorit som verkligen tar bort all smuts efter att man rengjort ansiktet. Detta exfolierande ansiktsvatten berikat med ginseng och fruktos, tightar upp huden och ger en fastare känsla. Kontinuerligt användande lämnar en klar och fin hy med strålande lyster. Du hittar det HÄR.  Använd morgon och kväll på rengjort ansikte. Fukta en bomullsrondell med Glow Tonic och svep över ansikte, hals och dekolletage.

Peela din hy på rätt sätt!

När du ska peela din hy är det viktigt att vara försiktig och uppmärksam. Vissa ämnen och syror passar inte alla hudtyper. Men om du peelar rätt får du bort döda hudceller och smuts som finns på huden. När du har peelat huden blir den mer mottaglig mot annat, så som sol vilket gör att spf är väldigt viktigt. Den blir också mer mottaglig mot krämer och serum! Lyko har massa härliga krämer med SPF och HÄR hittar ni många skonsamma sådana. Nedan ser ni ett favorit-serum som jag dagligen använder.

Ett serum baserat på årtionden av DNA-Forskning och Chronobiologi – Estée Lauders mest avancerade serum någonsin. Förebygger skador från alla negativa miljöpåverkningar som ozon, föroreningar och UV-strålar. Huden känns mjukare, mer återfuktad och ser klarare och jämnare ut. Detta serum har jag alltid hemma för det är verkligen så bra! Ni hittar det HÄR!

Hoppas ni hittade något intressant i dagens inlägg, kanske någon ny produkt som blir er favorit?

För mer inspo följ mig på instagram under: raagna!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu