Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1097 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Perfekta lockar i håret!

Jag tycker lockar i håret är så fint, men det kan vara svårt att få till. Jag vill gärna ha de som är lite mer naturliga, och inte dem typiska korkskruvarna. 

I dagens inlägg tänkte jag tipsa om en grym tång, samt lite produkter som gör att lockarna håller bättre, men som också vårdar håret. Att använda värmeverktyg sliter mycket och därför är det viktigt att vara noga med produkter som stärker håret. Refunder ger dig återbäring på hela köpet via länkarna som jag hänvisar till. Så bra! Hos Nordicfeel får du återbäring på hela köper via Refunder.

Är du som jag och vill ha perfekta lockar i håret?

Nytvättat hår är INTE ett måste, ibland kan det vara enklare att få till dem om du har lite smutsigare hår. Speciellt om du har väldigt lent och rakt hår i dig själv. Använd värmeskydd och andra förebyggande produkter som stärker håret och ger det stadga.

  1. Värmeborsten som jag använder kommer från GHD och finns HÄR. Det är en volymgivande värmeborste som du kan skapa volym med, men även göra helt perfekta lockar med.
  2. Salt Water Spray: Ger känslan av ett lätt stylat hår, som efter ett bad i ett salt hav. En saltvattensspray som ger en ordentlig stadga, sträv känsla och en matt finish. HÄR hittar du det.
  3. Värmeskydd från GHD HÄR. Med en lätt och osynlig formula som passar alla hårtyper gör ghd bodyguard att du kan maximera din hårstyling med värme oavsett om du vill ha lockar, vågor eller en slät och rak look.
  4. Moroccanoil: Hydrating Styling Cream vårdar, tillför fukt och ger kontroll över frissigt hår. En fuktberikad leave-in stylingcreme som får håret att känns mjukt och naturligt. Denna närande arganoljeberikade hårstylingcreme är perfekt för att föntorka, släta ut flygigt hår och fräscha upp gårdagens frisyr och ger håret lyster och definition med mjuk stadga. Du hittar den HÄR.
  5. Hårspray innan fön finns HÄR. Vårdande spray som ger kraftig volym till ditt hår. Applicera sprayen i handdukstorkat hår. Föna därefter håret.
  6. Glansspray HÄR. Maria Nila Shimmer Spray ger glans, reducerar frissighet och intensifierar färgen

  7. Ett exklusivt paketerbjudande från Maria Nila. Den innehåller ett schampo och ett balsam i doften True Soft.
    Ett sulfat- och parabenfritt schampo för torrt hår som mjukgör, återfuktar och stärker hårets struktur. Arganolja motverkar frizz, statisk elektricitet och tillför glans. HÄR hittar du detta.

Hoppas du fick lite inspo och vill testa någon av mina favvo-produkter <3

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu