Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1157 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2022-08-21 | Tipsar, Mode

I samarbete med Gina Tricot & Na-kd.

Plagg med öppen rygg

Hoppas allt är bra med er! I dagens inlägg tänkte jag tipsa om lite snygga plagg med öppen rygg. Jag älskar att bära både blusar, toppar och klänningar med öppen rygg. Perfekta plagget för flera tillfällen.

Öppen rygg, klätt och sexigt på samma gång!

Toppar och klänningar med öppen rygg är verkligen något jag älskar! Det är sexigt men samtidigt klätt, speciellt om den är lite högre i halsen. Här nedan kommer ni få se mina favoriter, som även funkar inför hösten. Nu börjar jag lägga mina mest somriga plagg i sommargarderoben.. Jag är så sugen på höstkläder och det kommer ni märka i färgskalan på de plagg jag tipsar om.

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

Klänning på bilden med öppen rygg hittar ni HÄR

Hur ska jag styla mitt plagg med öppen rygg?

För mig får plagget gärna vara lite högre i halsen, annars känner jag mig lite för bar när hösten närmar sig. När det har högre hals stylar jag den gärna med ett par stora örhängen eller en maffig ring.

För vardags klär jag den med sneakers eller coola loafers, och för fest får det gärna bli klackar för min del. Skor, väska och accessoarer kan verkligen förändra looken från vardags till fest.

Bh, den stora frågan för många. Jag tycker det är snyggt att vara utan bh och för mig funkar det bra. Jag tycker dock att det kan vara snyggt att ha en bh men då är det viktigt att du har en snygg och fräsch. Antigen kan du köra en bh med ett lite tunnare band då den inte syns så mycket, eller så går du all in och kör en lite bredare spetsbh som blir en accessoar i sig. När det kommer till färg hade jag antigen kört en svart diskret, eller en pangfärg om det passar tillfället du ska bära plagget.

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu