Över 880 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 886 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2019-03-06 | Tipsar, Mat, Träning

Inlägg i samarbete med Bodystore

PROTEINPULVRET SOM STÄRKER HÅR, HUD OCH NAGLAR!

Vill du ha ett proteinpulver som inte bara stärker dina muskler utan även ditt hår, din hud och dina naglar? Då har jag det här!

När jag fick hem produkten och det första jag läste var att det kom från vildfångad torsk blev jag först skeptisk. Men det ändrades snabbt när jag läst på mer om proteinpulvret, dess funktioner och hur enkelt jag kan få i mig det varje dag i smoothies och juicer.

 

1 banan, frusna blåbär, vatten, jordnötssmör, 1 skopa Pure Collagen

Vad är Pure Collagen Vitaprana?
Superprodukten är Pure Collagen från Vitaprana och är ett naturligt protein som kommer från vildfångad torsk från hållbart fiske. Kollagenet är hydrolyserat och spraytorkat till ett lättlösligt och smaklöst pulver vilket gör det lätt att blanda ner i din juice eller smoothie utan att känna smaken av den.

Vad är kollagen?
Kollagen är bortsett från vatten den dominerande substansen i vår kropp och bygger bland annat upp hud, senor och ben. Det finns minst 16 olika typer av kollagen i kroppen men de mest kända är kollagen typ 1, 2 och 3. Pure Collagen består av kollagen 1 vilken står för upp till 90% av allt kollagen i kroppen.


Vilken funktion har kollagen 1?

Kollagen typ 1 förekommer i stora mängder i hud, hår och naglar samt i ben. Det återfinns även i tänder, senor, ligament och organ. 70% av huden består av kollagen och vår egen produktion av ämnet minskar i takt med att vi blir äldre. Kollagenet bidrar bland annat till att hålla huden återfuktad och göra den mer elastiskt vilket gör att rynkor och linjer inte blir lika synliga. Kollagenet stärker även upp svaga eller skadade naglar och bidrar till att minska håravfall och gör därmed håret tjockare och friskare.

Varför ska man ta tillskott av kollagen?
Tillskott av kollagen är populärt för de som vill ta hand om sin hud och sitt hår eller som vill behålla sin rörlighet i lederna. Pure Collagen är kollagen nedbrutet i pulverform för att upptaget i kroppen ska vara så bra som möjligt och kroppen ska slippa bryta ned kollagenet till mindre delar innan den kan ta upp det.

Hos Bodystore kan du just nu beställa 300g Pure Collagen (direktlänk klick!!!) för endast 319 kronor istället för 399 kronor. Investera i dig själv och ditt välmående! Vem vill inte ha friskare hår, hud och naglar inför sommaren? Via Refunder får du även höjd återbäring till hela 6%. Passa på!

Mina sociala kanaler
Instagram: bergevievelina
Blogg: nouw.com/bergevievelina

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu