Över 860 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 865 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-08-26 | Tipsar, Mode

Detta inlägg är ett samarbete med Bubbleroom och kampanj gäller v. 35

Ränder till hösten!

Vad ser ni fram emot i höst? Jag ser fram emot att matcha mina klänningar med skinnjacka och boots. Framförallt mina randiga favoriter! Ett mönster som aldrig går ur tiden och som passar till de mesta. En svart-vit look är alltid ett säkert kort därför tycker jag att alla borde ha en svart-vit-randig klänning i garderoben. Här nedan kommer fyra favoriter som både är snygga och bekväma. Just nu är det höjd återbäring på Bubbleroom.se så klicka hem dina favoriter och få pengar tillbaka. Förutom 10% rabatt för nya medlemmar (ni kan läsa om detta nedan) så får ni hela 6 % återbäring på hela köpet.

Ränder till hösten, ja tack en nyckeltrend som aldrig går ur!

Jag kommer köra stenhårt på detta! Klänningen jag har på bilden är lik den sista som ni ser på bilden bara att den är svart i botten. Lika snyggt vilket som eller vad tycker ni? Radiga plagg i olika färgkombinationer kommer gå hem i alla sammanhang.

Snygga klänningar från bubbleroom!

HÄR är en riktigt snygg och bekväm klänning som passar till de mesta! HÄR är en svart-vit lite längre klänning som passar perfekt som en snygg vardagsoutfit eller till kvällen i höst/ HÄR hittar du en klänning i härliga toner! HÄR finns en härlig rosa klänning med några få ränder så snygg att matcha med ett par coola boots och en skinnjacka i höst!

Bubbleroom har nu 10% rabatt* för alla nya kunder hos Bubbleroom! Ange rabattkoden NEWWEB vid beställning. *Erbjudandet gäller nyregistrerade kunder, vid köp för minst 100 kr. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabattkoder. Gäller ej: Coach, Marc Jacobs, Michael Kors, Rebecca Minkoff, Billi Bi, Rock and Blue, Hollies, Boomerang, Svea, D.Brand, Jofama, UGG, Karl Lagerfeldt, Tory Burch.

Följ mig för mer inspiration på instagram under: raagna!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu