Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 878 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-09-28 | Tipsar, Mode

I samarbete med Åhlens, Nelly.com och net-a-porter!

Res med stil. Weekendbags att spana in!

Weekendbags är en väska du kan ha livet ut om du tar hand om den och köper rätt. Nu tänkte jag tipsa om lite olika weekendbags för dig som letar efter en ny eller kanske för dig som vill ge bort en i julklapp. Att ha en weekendbag är ett måste för någon som reser mycket, det behöver inte vara att resa långt men kankse du som sover borta lite då och då, pluggar och ska hem och hälsa på föräldrarna eller du som behöver en stor väska för träning eller dylikt.

Hur mycket kommer du använda din weekendbag och när?

Det är viktigt att du tänker på vilka tillfällen du behöver väskan för att sen veta vilken storlek som passar dig, något större eller något mindre. Även var och hur du tar dig från A till B beroende på hur tålig den ”behöver” vara. Såklart kan det vara en ekonomiskt fråga beroende på vilken du väljer. Ibland kan de billigare gå sönder snabbare än en lite dyrare vilket gör att den dyrare blir billigare i längden för du kan ha den länge, kanske föralltid. Om du har möjligheten att lägga till några hundra hade jag gjort det om du känner att det är en väska som du kommer anväda mycket. Det bästa är att alla jag länkat nedan kan du shoppa med åtebäring såklart!

Bild i vänstra hörnet från pinterest.com!

HÄR hittar ni en klassisk favorit till bra pris! Den kommer från märket ”By Malene Birger”. Märket ”Syster P” har en rosa skönhet med mocka i botten som finns HÄR! Om du gillar den förra men vill ha en annan färg finns det HÄR. En helsvart snygg weekendbag som ligger betydligt lägre i pris HÄR/ HÄR finns en svart i tyg, lite mer sportig modell. ”Day et” har också en svart något mer sportig men väldigt snygg modell HÄR/ ”Paravel” har en snygg väska som du hittar HÄR, den är i ljusare tyg.

Piffa upp din weekendbag med en scarf!

Är du den som vill ha ett säkert kort och satsa på en helfärgad, kanske en svart? Gör som på bilden och piffa upp väskan genom att knyta en scarf i handtaget eller linda runt handtaget. Det kan ge väskan lite mer personlighet och karraktär.

För mer inspration! Följ mig på instagram under: raagna !

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu