Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 872 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Så får du in färg i ditt hem! Vi listar enkla detaljer som gör stor skillnad.

I veckans inlägg tänkte jag tipsa om lite saker du kan tänka på om du vill få in lite mer färg i ditt hem. Förutom kuddar och andra textiler finns det andra saker som gör att du kan få in färg men samtidigt få en röd tråd. Om du har bestående färgglada saker kan du sedan plocka upp dessa i exempelvis kuddarna i soffa, coffee table books och i andra detaljer.

I dagens inlägg tipsar jag om färgglada favoriter från Bagaren och Kocken som alltid ger återbäring på allt du shoppar. Så är du inte medlem än? Gå in HÄR och bli medlem för att få återbäring på allt du shoppar via Refunder. Hos bagaren och kocken hittar du köksredskap och design för alla hem.

Pigga upp morgonkaffet med en färgglad kaffebryggare! Det är detaljerna som gör skillnad.

En Moccamaster som piffar upp hela köket!

HÄR hittar ni den turkosa kaffebryggaren från Moccamaster, den är någon tusenlapp dyrare än flera andra kaffebryggare men jag tycker det är otroligt värt varje öre. Det är en grym kaffebryggare som du kan ha med dig hela livet. Såklart finns den i fler härliga färger så som röd HÄR eller en rosa som finns HÄR. 

Härliga färger!

En sak som är snygg att ha framme är en härligt KitchenAid som finns i urhärliga färger. Denna ypperliga designklassiker har blivit berömd tack vare sin styrka och effektivitet. HÄR hittar du en metallic, HÄR hittar du en mörkröd och HÄR har vi en fantastisk gul som hade varit så snygg i ett lantligt kök. Perfekt för dig som tycker om att baka eller laga mat!

Detaljer ska inte underskattas!

Tro det eller ej men små detaljer syns. Om du har en färgglad köksmaskin, kaffebryggare eller härliga ungsfasta formar framme och sedan plockar upp likande färger från en tavla eller några kuddar så blir helheten i ditt hem mer komplett! Ett tips är att ha framme snygga grytor, formar och andra köksredskap! Du behöver inte gömma allt i ett skåp. HÄR hittar du grytan i orange/ Pepparkvarn i härlig turkos HÄR/ Ungsform i blått HÄR/ En grön vas HÄR/

Följ mig på Instagram under RAAGNA! eller på bloggen ragnajonasdotter.se 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu