Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 872 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-07-07 | Mode

I samarbete med kronansapotek.se

Så håller du dig fräsch i värmen

Tips för att vara fräsch i värmen? Här kommer några produkter som underlättar.

Allt jag tipsar om idag kommer från ACO-familjen. Där jag är trogen. Jag älskar produkterna och dem har ett väldigt bra pris men samtidigt hög kvalitet. Såklart får du bra återbäring på allt du shoppar! Att köpa skönhet och hudvård på nätet ger dig de bästa priserna. Men vad ska du tänka på?

A och O för att hålla sig i schack under sommaren är att använda solskyddsfaktor och i ansiktet är det särskilt viktigt. Jag satsar på en solskydd som är gjord för ansiktet för att den inte ska vara allt för fet eller parfymerad. När du letar solkräm till ansiktet kan du även satsa på någon med ”anti age” om det skulle passa, eller en för känslig hy. Precis som när du letar ansiktskräm. HÄR hittar du en skydd med spf 30 för ansiktet och HÄR finner du en i spf 50. Om du har lätt för att bränna läpparna hittar du solkräm HÄR! Perfekt med gloss och skydd i ett!

After Sun! Min räddare efter en dag i solen. Den lugnar huden efter jag varit i strålande sol. En vårdande och svalkande after sun gel cream som ger en långvarig återfuktning hittar du HÄR. Den absorberas snabbt och är lämplig för känslig hud.

Solkräm för ansiktet och aftersun efter en dag i solen.
En trogen produkt, rescue mist!

Förutom solskydd är rescue mist en favorit som jag dagligen använder. Denna håller mig fräsch i värmen!

Denna misten är fantastiskt och jag har alltid den med mig i väskan. Det doftar underbart, den har ett lagom sprut och efter du tagit på den känner man sig som en ny människa. Funkar lika bra över smink som utan. Du hittar denna HÄR! och jag lovar, du kommer älska den!

 

Ansiktsrengöring, ansiktsvatten, mist och en skrubb! Vad man behöver för att hålla sig ren och fräsch!

Grunden är viktig! 

För att få en lysande bas är det viktigt med rengöring och grunden. Jag använder mig alltid av Face Clean Lotion och tar bort mitt smink med tillsammans med en bomullspad. Finns HÄR. Efter den skrubbar jag lätt ansiktet med Face Scrub som finns HÄR och avslutningsvis tar jag Face Clean Toner som jag drar på med en pad för att få bort den sista smutsen innan ansiktskrämen appliceras. HÄR finns den. 

Lena händer… ett måste efter jag har tvättat händerna! ACOs handkräm.

Och sist men inte minst…. handkrämen bredvid tvålen är ett måste.

Efter man tvättat händerna är det så skönt att dra på lite handkräm som återfuktar händerna. Älskar att buffra på kvällen innan jag ska lägga mig. Ett måste som ni hittar HÄR. 

För mer inspiration! Följ mig på instagram under: raagna

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu